AQUADERMA ERFARING


 

Jeg har brukt AquaDerma Anti-­Age nattkrem, dagkrem og øyegelee sammen med Mineral Facial Wipes og Mineral Facial Moussen i noen uker nå. Produktene passer godt sammen med min sensitive hud og gir den pleie. Huden min føles frisk, ren og gjennomfuktet. Jeg har hatt en liten vrangforestilling om at Anti-­‐Age produkter er litt for aktive for min hud og kan irritere. Jeg har opplevd at AquaDerma sine Anti-­‐Age kremer gir huden pleie og fuktighet uten irritasjon, og så håper jeg at lakserognsoljen øker kollagenproduksjonen og holder rynkene i unna så lenge som mulig. Jeg liker at produktene lukter lite og det gir en ekstra følelse av renhet. De har virkelig rettet seg mot det skandinaviske markedet med tanke på innhold og design På kaldere årstider ville jeg nok supplert med en ansiktsolje under nattkremen.


Jeg synes det er så bra at AquaDerma er en hudpleieserie som er tilgjengelig for alle. De har satt sine egne strenge produktkrav og kuttet ut ingredienser som parabener, alkohol, silikoner, mineralolje og parfymeallergener. Produktene er lett å få tak i både hos dagligvarebutikker og Apoteker, og gir god hudpleie til en rimelig pris. Jeg skulle bare ønske at Anti-­‐Age nattkremen kom i en like praktisk pumpebeholder som dagkremene, for de elsker jeg. Ellers er jeg svært fornøyd.

.
Jeg har trukket en vinner i den første AquaDerma-konkurransen, og den heldige vinneren er Ina! Gratulerer så mye med et deilig AquaDerma kit, jeg sender deg en mail.

Ikke glem at du fremdeles har mulighet til å delta i konkurransen om å vinne en spaweekend for to og et AquaDerma kit til en verdi av til sammen 10 000 kr. Vi trekker også tre vinnere av AquaDerma kits. Alt du trenger å gjøre er å dele et bilde på instagram under taggen #aquadermawipes og vis hvordan du bruker AquaDerma i sommer. Du kan dele ditt eget bilde eller AquaDerma-bildet som jeg har lagt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>