KICKSTART DAGEN MED SITRONVANN

sitronvann

sitronvann

sitronvann

Jeg ble anbefalt av Maria fra Haugstvedt Berger Ernæring om å starte dagen med en kopp lunkent sitronvann. Jeg elsker jo sitron, så det er ingen problem for min del. Jeg koker vann, tilsetter noen skiver sitron og drikker det før frokosten.

Å starte dagen med sitronvann har mange fordeler, det har en positiv effekt på leveren og hjelper den å skylle ut giftstoffer, er godt for fordøyelsen og gir en liten dose antioksidanter som er godt for kropp og hud. Enkelte hevder også at det bidrar positivt til vekttap. Det gir meg en god følelse i kroppen som varer hele dagen og at det hjelper på fordøyelsen synes jeg er en god nok grunn alene. Har du noen erfaringer med sitronvann?

5 Comments

 1. Elisabeth
  July 16, 2015 / 7:36 am

  Vet du hvordan det er for tennene å drikke dette hver morgen? Jeg drakk dette en lang periode, men ble så plustelig litt nervøs for at det kunne være for mye syre for tennene..

  • emilieto
   July 16, 2015 / 8:07 pm

   Hei Elisabeth! Det er nok ikke optimalt for tennene. Jeg pleier av og til å drikke sitronvannet med sugerør. Det skåner tennene litt :)

   • Elisabeth
    July 17, 2015 / 8:13 am

    Ja, sugerør var ikke en dum ide. Takk for svar :) Ønsker deg en fin helg!

 2. rh
  July 17, 2015 / 12:12 pm

  Hei,
  først og fremst: veldig fin blogg! :)

  Hvilken neglelakk er det du bruker her? Utrolig fin!

  • emilieto
   July 18, 2015 / 2:25 pm

   Hei Rh! Tusen takk :) Jeg har på meg en neglelakk fra Essie som heter Brides to be. Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>