SOMMER I BERGEN

DSC_0270fxl

DSC_0233fxl

DSC_0259fxl

 

Det har vært så deilig og varmt de siste dagene, vi har endelig fått litt sommer i Bergen. I går hadde vi lunsj i Botanisk hage, og jeg hadde med en superenkel Mozzarella-salat toppet med litt bringebær. Dessverre tror jeg at jeg må kutte ut meieriprodukter for en periode. Jeg har fått litt utslett/nupper på lårene og etter en liten prat med Maria fra Haugstvedt Berger Ernæring mente hun at jeg kanskje har gått over min terskel for meieriprodukter. Jeg tålte ingenting som inneholdt laktose da jeg var liten, men nå i voksen alder kan jeg få i meg ost, smør, yoghurt og litt melk i løpet av dagen. Jeg har for eksempel litt melk i kaffen, men går jeg for en latte må det bli med soyamelk. Det stemmer nok det som Maria sier, for jeg har nok fått i meg litt mer melk enn vanlig i det siste og da er det lurt med et lite opphold. Jeg har gått til innkjøp av ris- og kokosmelk for å bruke til kaffen og frokostblandingen, så håper jeg at utslettet forsvinner fort! Maria har svart meg på flere kostholdsspørsmål relatert til huden, de finner du her. Jeg tror jeg må kutte litt ned på sukkerinntaket også, for det kan være en annen årsak til utslettet.

Jeg har på meg kjole fra Vero Moda, solbriller fra Ray Ban, sandaler fra Roots og veske fra By Malene Birger.

 

shopthepost

2 Comments

 1. Stine
  July 4, 2015 / 11:09 am

  Alltid så elegant du:) liker disse innleggene veldig ang hud og ernæring.Syns du er blitt så flink til variere masse her på bloggen og alltid supre tips ang make up og frisyrer:)

  • emilieto
   July 7, 2015 / 10:05 pm

   Tusen takk, Stine <3 Det er så hyggelig å høre at du liker innholdet på bloggen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>