UKENS BUDSJETTFAVORITT

DSC_0061fx2l

DSC_0056fxl

DSC_0598fxl

Jeg er veldig glad i bryn, og det er sjeldent jeg går ut døren uten å ha frisert dem. Det har gått fra å være en trend med store bryn til bli et must i sminerutinen, og nå er det mer fokus på å fremheve dine unike bryn. Det er derfor veldig gøy å se alle produktene som dukker opp hos de ulike merkene. L’Oréal har kastet seg på brynsbølgen og relanserte tre brynsprodukter i Brow Artist serien; brynsgele Brow Artist Plumper (den har jeg skrevet om her), brynspennen Brow Artist Designer og til slutt Brow Artist Genius Kit.

Brow Artist Genius Kit har alt du trenger for velstelte bryn i et lite kompakt etui. Til venstre er det en farget voks og til høyre et brynspudder. Voksen er kjempefin for å forme brynene og holde hårstråene på plass. Vil du gå for en veldig naturlig look så det supert å bruke voksen alene. For å definere brynene enda mer og fylle i tomme områder bruker jeg brynspudderet. Jeg starter alltid med voksen, da sitter også brynspudderet bedre på. Fargene er veldig riktig for det nordiske markedet, jeg bruker Medium – Dark og den finnes også i Light – Medium.

Veldig praktisk at den kommer med pinsett og børste til brynene. Jeg har i hvert fall aldri pinsetten når jeg trenger den!

shopthepost

6 Comments

 1. Rikke
  June 18, 2015 / 10:34 am

  Hvilket kamera bruker du? Du er så flott!!!

  • emilieto
   June 18, 2015 / 10:40 pm

   Hei Rikke! Tusen takk :-* Jeg bruker et Nikon D3100 med et 35 mm objektiv. Veldig enkelt og greit kamera :)

 2. Anne
  June 18, 2015 / 10:58 am

  Du må virkelig være den peneste jenta jeg noen gang har sett. wow.

  • emilieto
   June 18, 2015 / 10:41 pm

   Tusen hjertelig takk for så fine ord, Anne :)

 3. Nina
  June 18, 2015 / 4:25 pm

  Hviken øyenskygge har du brukt her?

  • Lene
   June 19, 2015 / 2:35 pm

   hvilken og hvordan har du lagt øyeskygge her?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>