HYDRAFACIAL

DSC_0172fxl

I går var jeg innom Akademiklinikken i Bergen og testet ut HydraFacial. Resultatet var så bra at jeg måtte få skrevet en artikkel om behandlingen så fort som mulig. HydraFacial en er avansert hudpleie som peeler, renser og tilfører fukt og antioksidanter, på under en halvtime. Bildet over er tatt rett etter HydraFacial behandlingen, jeg har ingen sminke på huden og er litt rød etter behandlingen.

DSC_0142fxl

HydraFacial-behandlingen består av en maskin som ved hjelp av vakum, serumer og milde syrer renser, peeler, sliper og fukter opp huden. Hudpleieren tilpasser behandlingen etter din hud, så det er en hudpleiebehandling som passer alle. Behandlingen består av 3-5 steg, alt etter hvilken hudtilstand og hva den trenger. Pia Cernic fra Akademiklinikken i Bergen utførte behandlingen på meg og har skrevet noen stikkord på de ulike stegene:

Steg 1. Cleansing
Inneholder melkesyre og glycosamin for å løse opp og mykgjøre huden. Inneholder også alger for å roe ned, detoxer og tilfører vitaminer og mineraler.

Steg 2. Glycol og Salisylsyre, 7.5% og 2%.
Kombinerer fordelene med aggressiv peeling og kjemisk peeling i en ett-trinns resurfacing prosedyre. Gir en dyp rens i tillegg til å eksfoliere huden.

 

DSC_0139fxl

Steg 3. Extraction med ekstra vacuum – områder der det er ekstra tilstopping i huden.
Inneholder Salicylsyre, honningekstrakt for extra fukt og antibakteriell, blomster ekstrakt for å roe ned huden. Denne spesielle blandingen renser dypere ned i huden, mens Salisylsyre forsiktig eksfolierer, Dette hindrer tilstopping av smuss og talg i porene.

Steg 4. Dermafiller for voksen hud
Et avansert anti-age peptid kompleks, som bidrar til å jevne ut fine linjer og rynker og forbedre hudens elastisitet. Denne ble ikke brukt på meg.

Steg 5. Infusion – Antioksidanter
Her sluses det inn antioksidanter og vitaminer. Porene er åpne og må lukkes for å ikke trekke til seg skit og grums. Arnica, hestekastanjefrø og grønn te – detoxer og beskytter mot frie radikaler. Hyaluronsyre og multi peptid blanding, Copper PCA/Magnesium PCA/Zinc PCA, som booster kollagen og elastin produksjonen, og hjelper mot slapp hud. Inneholder også Tone-Perfect Complex, med ingredienser som har vist seg å redusere produksjon av melanin.

 

DSC_0140fxl

Det lille vakumet som blir brukt på huden er ikke noe ubehagelig. Huden føles så ren som den aldri har vært før. Ren og veldig glatt. Jeg får beskjed om at huden kan sminkes med en gang, så den er perfekt å bruke før en stor anledning. I forhold til bryllup anbefales det at behandlingen utføres dagen før.

Huden blir mer effektiv i kampen mot ytre påvirkning, reduserer fine linjer, jevner ut pigmenteringer. Den er spesielt effektiv på grunn av det unike vakumsystemet som brukes under behandlingen. Når du får bort døde hudceller og talg, gir det en hud som reflekterer lyset bedre. Den ser sunnere ut og får en frisk glød.

 

DSC_0149fxl

Nå har jeg ikke mye urenheter eller spesielle hudproblemer, men jeg har aldri følt en bedre effekt av hudpleie før. Jeg har litt tørr og tynn hud, og denne behandlingen skal hjelpe huden å bygge seg opp. Den føles gjennomfuktet ut uten å virke fet.

DSC_0157fxl

Bildene er tatt rett etter behandlingen og det er ingen sminke. Ser den ikke frisk ut? Objektivet til kameraet mitt forskjønner huden litt men ut over det er det ingen retusjering. Pia sa at behandlingen ga et veldig godt grunnlag for festsminken, og det hadde hun helt rett i. Jeg prøvde å legge en foundation etter jeg tok disse bildene og sminken har aldri glidd penere på. Så skal du noe spesielt i sommer eller kanskje huden din trenger en boost, så ville jeg vurdert HydraFacial. Jeg ser for meg at den er super når du kommer hjem fra solferien hvor huden kan føles litt uren og tilstoppet etter solkrem og feriekosthold.

Behandlingen er sponset, men jeg har selv valgt å skrive om behandlingen og tilbakemeldingen er ærlig. Jeg liker rett og slett å tipse om noe bra!

Du finner mer informasjon på Akademikliniken sin nettside. De har også en kjempefin blogg hvor jeg synes de skriver godt om deres ulike behandlinger og relaterte temaer.

15 Comments

 1. Ingelin
  June 17, 2015 / 6:11 pm

  Så flott hud du har. Skal bestille meg en time og gjør det samme. Takk for tips :) Kan jeg spør deg hvilken ansiktsrens og krem du bruker? Skal kjøpe meg det nå, men har ikke så god greie på det.

  • emilieto
   June 18, 2015 / 8:47 am

   Hei Ingelin! Så bra du likte tipset :) Jeg får tilsendt en del produkter som jeg tester, men jeg tror nok min store favoritt er fremdeles rensen fra Shiseido Future Solutions LX. Når det gjelder hudprodukter så kommer det veldig an på hvilken type hud du har. Jeg elsker hele serien til Shiseido, det er virkelig gode hudpleieprodukter men de er relativt dyre. Giorgio Armani har også supergode produkter til huden. Khiel synes jeg også har veldig gode kremer, de er litt rimeligere. Ellers så er jeg også veldig glad i Weleda, hvor det er veldig mye naturlige ingredienser og de har mer pleiende produkter. Kom gjerne med tilbakemelding på hvilken type hud du har så kan jeg prøve å komme med en bedre anbefaling :) klem Emilie

   • Ingelin
    June 18, 2015 / 9:31 pm
   • Ingelin
    June 18, 2015 / 10:56 pm

    Tusen hjertelig takk for svar og mange gode tips :)
    Jeg vil påstå at jeg har normal til tørr hud. Har ganske tynn hud spesielt under øynene. Har derfor en tendens til å se trøtt ut og får fort synlige porer. Er derfor helt avhengig av en god øyekrem som har mye fuktighet og som er anti aging. Jeg har prøvd mange ulike produkter, men har ikke funnet noe jeg er helt tilfreds med som passer huden min. jeg har kun kjøpt hudpleie på Kicks etter anbefaling av selgerne. Det første jeg prøvde var fra Lancome. Det inneholdt dessverre for mye parfyme og tørket ut huden min. Særlig rensen inneholdt mye parfyme. Ble litt stiv i masken, siden jeg ble tørr i huden. Har også prøvd Biotherm og Clarins. Synes de begge var helt ok, men heller ingen favoritt. Føler at nattkremen til Clarins blir liggende utenpå huden uten å trekke og godt inn i huden og gi rikelig med fuktighet. Har du et tips til hva som passer til min hud type? Ønsker gjerne en serie som gir fuktighet, glød og som er anti aging. Har fått anbefalt Sensai. Har du erfaring med den serein?
    Klem Ingelin

  • emilieto
   June 18, 2015 / 8:42 am

   Hei Oda Viktoria. Tusen takk :)

 2. Stine
  June 17, 2015 / 8:51 pm

  Så vanvittig fint:) jeg har litt uren hud til tider så kanskje fint for meg å?

  • emilieto
   June 18, 2015 / 8:42 am

   Hei Stine! Den er veldig fin mot urenheter :) Den renser i dybden på en veldig skånsom måte. Klem Emilie

 3. Hilde
  June 17, 2015 / 9:21 pm

  Høres utrolig bra ut! Hva koster denne behandlingen i Bergen?

  • emilieto
   June 18, 2015 / 8:41 am

   Hei Hilde! Den er superbra :) De har tilbud i uke 25-32, hvor du får Hydrafacial og en pudderførste fra Colorscience med spf 30/50 til 1450,- (ordinær pris er 1500,- og 550,-) Klem Emilie

   • Hilde
    June 18, 2015 / 12:45 pm

    Supert – tusen takk for svar! Flott blogg du har – veldig kjekt med tips til behandlinger osv for oss som bor i Bergen :)

 4. M
  June 18, 2015 / 9:32 am

  Oj! Det så jo veldig fristende ut, selv om jeg nok ikke ser like fresh ut som deg etterpå;) Vet du om noen steder i Oslo som tilbyr denne behandlingen?

  • emilieto
   June 18, 2015 / 10:43 pm

   Hei M! Huden ser og føles superfresh ut etterpå, jeg synes også det har holdt seg sånn de siste dagene. De har behandlingen på Akademiekliniken i Oslo :) Klem Emilie

 5. Marte
  June 19, 2015 / 11:44 pm

  Huda di ser fantastisk ut!! 😀 Har meire enn litt lyst til å ta den ansiktsbehandlinga, trur det hadde passa bra til min ureine hud! :)

 6. silje
  June 25, 2015 / 10:23 pm

  Hvor lang tid tok behandlingen?
  Fikk så lyst til å prøve : )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>