KLASSIKERE

DSC_0079fxl

DSC_0128fxl

Den klassiske hvite skjorten og skinnbuksen blir frisket opp med et par mønstrete sandaler. Det er fremdeles kaldt i Bergen, men jeg våget meg ut med bare tær i går. Jeg håper sommeren har kommet der du er!

Jeg har på meg skjorte og skinnbukse fra By Malene Birger, og sandaler fra Zara.

2 Comments

 1. Thea Marie
  June 23, 2015 / 7:49 pm

  Hei,
  Hvordan er disse sandalene i str. og hvordan er de på foten? Ubehagelige/gode?
  Mvh Thea

  • emilieto
   June 23, 2015 / 9:15 pm

   Hei Thea! De er veldig normale i størrelsen, og det er praktisk at man kan snøre de. Jeg har litt smal fot i forhold til lengden. De er veldig behagelige! Jeg pleier å få gnagsår med nye sandaler, men det har jeg ikke fått med disse. De er derimot ganske flate så de er nok ikke noe å gå lenge i. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>