I LOVE BROWS

 Innlegget er skrevet i samarbeid med L’Oréal


Look1fxl

Bryn har blitt en stor del av de fleste sin sminkerutine. Det som er så spennende med bryn er at det kan forandre hele utrykket med noen enkle grep.

I de siste årene har naturlige bryn gjort et comeback og det synes jeg er så fint! Jeg forbinder naturlige bryn med myke og runde kanter, i alle mulige fasonger og farger. Det er dine egne unike bryn som har fått en liten frisering, og det gir et ungt og friskt utseende. Naturlige bryn tar ikke for mye fokus og passer til alt. Det er veldig fint sammen med naturlig sminke men også superlekkert til røde lepper.

DSC_0407fxl

Jeg synes det er lettest å lage naturlige bryn med en øyenbrynsblyant. L’Oréals Brow Artist Designer gjør det superenkelt å fylle i dine egne bryn på en naturlig måte. Det er veldig praktisk at den har en børste på andre siden, så du kan lett ha den med i vesken og fikse litt i løpet av dagen. Jeg bruker fargen dark brunette.

DSC_0417fxl

Bruk børsten for å gre igjennom og løfte brynene dine. Da ser du fort hvor du trenger å fylle i litt.

DSC_0449fxl

Bruk øyenbrynsblyanten og etterlign dine egne hårstrå ved å tegne i små, korte strøk. Følg retningen på dine egne bryn. Jeg fyller i der jeg har litt mangel på hår men unngår å lage en bestemt fasong. Pass på at blyanten er godt spisset.

Fortsett å tegne små hår bortover. Hvis dine egne bryn er har en veldig definert linje på undersiden kan du gjøre de mer naturlig og bustete ved å starte streken litt under den linjen. Da ser brynene litt mer fyldigere ut, og jeg liker en fyldig hale til naturlige bryn. Gå over med børsten og fortsett å tegne til du er fornøyd.

Look1fxl


Klikk deg inn her for å se enda mer om bryn og flere looks laget av et knippe nydelige medbloggere♥

lorealparis.no/we-love-brows

2 Comments

 1. Kaia
  April 25, 2015 / 4:15 pm

  Hei,

  hvordan har du sminket huden din her? Og hvilke produkter har du brukt? :)
  Nydelig!

  • emilieto
   April 25, 2015 / 4:19 pm

   Hei Kaia! Tusen takk! :) Jeg har brukt Face and Body foundation fra MAC! Den er helt fantastisk. Concealer fra Helena Rubinstein og Prep + Prime Highlighter fra MAC har jeg rundt øynene, og solpudder fra Sensai. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>