LVL VIPPELØFT STEG FOR STEG

Jeg har vært hos Beauty London i Bergen og tatt en LVL vippeløftbehandling. LVL vippeløft løfter og former vippene så du slipper vippetang! Jeg har veldig rette vipper så det er en helt fantastisk behandling for å åpne blikket.

I dag var det flinke Iga som gjorde behandlingen og her ser dere hvordan hun gikk frem steg for steg:

vippeløft

Først blir vippene og øyelokket renset fri for sminke og oljer. Undervippene og huden blir beskyttet med pads.

.

vippeløft

Gelepadsene som legges på øyelokket kommer i tre størrelser som bestemmer hvor mye bøy du får på vippene, de gir deg en anbefaling ut i fra lengden på vippene dine og jeg fikk medium. Vippene blir dratt opp på på gelepadsene og festet med en skånsom rislim. Dette kan se dramatisk ut, men det er absolutt ingen ubehag under hele behandlingen. Så legges det på et middel som gjør at vippene kan formes, det har samme effekt som en permanent behandling på håret. Dette middelet er på i 12 minutter og vippene blir da formet etter buen på gelepadsen.

.

vippeløft

Behandlingen avsluttes med en gele som gir vippene pleie og volum. Dette middelet er på i 4-6 minutter. Vippene blir renset og så fjernet skånsomt fra gelepadsene. Etter behandlingen skal vippene ikke ha kontakt med vann på 24 timer.

.

Resultat vippeløft lvl

Her er resultatet et par timer etter behandling. Er de ikke fine? Her er de helt naturlige uten sminke, jeg viser dere hvordan det ser ut med maskara i morgen. Vippene har fått en kjempefin bøy, noe jeg aldri klarer med vippetang. Sist jeg tok behandlingen var i januar og det er kun de siste tre ukene jeg har hatt behov for vippetang.

Takk til Beauty London for sponset behandling.
Les mer om LVL vippeløft og andre skjønnhetsbehandlinger på www.beautylondon.no

3 Comments

  1. April 26, 2015 / 8:33 pm

    Prøvde vippeløft mandag for en uke siden og ble ikke fornøyd…. må sies dette var på Karl Johan hudpleie, når jeg var ferdig med timen så var ikke vippene så stor forskjell fra utgangspunktet mitt og behandleren fortalte at siden jeg hadde så lange vipper var det veldig vanskelig? Jeg tenkte uansett at det var jo fint og fikk et åpent blikk uten sminke. Nå under en uke har gått og nå er det null bøy, akkurat som før alt er borte. Så bra det fungerte på deg i hvertfall, du fikk veldig fine vipper !

  2. February 13, 2017 / 3:10 pm

    Jetzt bist Du komplett aus Gmail raus? Auch aus dem Kalender?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>