HESTEHALETIPS

DSC_0261fxl

Lav hestehale

Jeg pleier som regel å gå for en høy hestehale og jeg glemmer hvor fint det er med en lavere variant! En lav hestehale krever litt ekstra produkt for min del, så jeg sprayer tørrsjampo i hodebunnen og halvveis ned i hårlengden. Jeg har glatt hår og etter en runde tørrsjampo blir håret mye lettere å jobbe med. Jeg tuperer gjerne litt fra kronen og ned til bakhodet før jeg grer alt bakover.

Når hestehalen er lav er det lettere å skjule strikken med en hårlokk, det gjør også den enkle frisyren så mye finere! Jeg skal vise dere en enkel metode for å skjule strikken ved hjelp av en topsy-tail:


DSC_0237fxl

Når jeg har sprayet tørrsjampo i håret pleier jeg å ta litt olje i tuppene for at det skal se friskere ut.

DSC_0229fxl

Darphin sin olje vant under Stellas skjønnhetskåring og den bruker jeg til alt! Kjempegod å ha i hårtuppene, neglebånd og hud, super å ha med seg i vesken som et alt mulig produkt.

DSC_0274fxl

Jeg samler håret i en lav hestehale og tar enden av topsy-tailen igjennom en del av strikket.

DSC_0275fxl

Finn frem en lang hårlokk og tvinn den stramt over strikket og topsy-tailen. Hvis hårlokken er litt tynn kan du gå over med en lett tuppering før du tvinner den rundt hestehalen.

DSC_0277fxl

Når du har dekket strikket, tar du hårlokken igjennom løkken til topsy-tailen på oversiden av hestehalen. Mens du holder på hestehalen drar du rolig i topsy-tailen så den tar med seg hårlokken og legger seg pent under strikket.

Lav hestehale

Voila! En enkel og fin frisyre. Hårlokken holder seg rundt strikket hele dagen og du trenger ingen hårnåler.

9 Comments

  • emilieto
   April 22, 2015 / 9:54 am

   Hei Oda! Tusen takk! Jeg tar bildene selv :)

 1. Camilla
  April 22, 2015 / 8:44 pm

  Vakker :-) Så søt hestehale, det skal jeg prøve ut !
  Jeg lurte på om du skulle lage dette innlegget med sminkeprodukter du bruker, alt fra fuktighetskrem/olje før sminke og helt til siste finish 😀 Du sminker deg så fint, kunne tenkt meg å teste ut det du bruker 😀
  Klem

  • emilieto
   April 23, 2015 / 9:04 pm

   Hei Camilla! Huff, ja jeg hadde store planer om det men det har dessverre vært litt travelt! Jeg holder på med en video med min hverdagssminke, så der vil du i hvert fall få se noen produktene jeg bruker mest. Så skal jeg komme med et fullstendig innlegg om sminkeprodukter og et om hudpleie :)

   Klem Emilie

   • Camilla
    April 24, 2015 / 11:19 pm

    Åå, så supert! 😀 Gleder meg veldig, er nok mange gode og fine produkter :-) Blir spennede å lese! Så høy med video 😀

    • Camilla
     April 24, 2015 / 11:19 pm

     Åå, så supert! 😀 Gleder meg veldig, er nok mange gode og fine produkter :-) Blir spennede å lese! Så gøy med video 😀

 2. Hanna
  April 24, 2015 / 8:16 am

  Veldig fin hestehale! Hvilken tørrsjampo bruker du?

  • emilieto
   April 24, 2015 / 8:23 am

   Hei Hanna! Tusen takk :) Jeg har vært innom en del forskjellige, men akkurat nå bruker jeg Jan Thomas sin faktisk. Den fungerer godt på mørkt hår også selv om den ikke er pigmentert. Jeg føler at Batiste Brunette kan smitte av på klær og hud :/ Klem Emilie

   • Hanna
    May 6, 2015 / 5:03 pm

    Takk for tips! Har slitt med å finne en tørrsjampo som funker, men da skal jeg prøve den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>