SCULPTING WITH YSL

DSC_0334fxtl

YSL har kommet med et helt nytt produkt denne våren – et solpudder i en lett, kremete konsistens. Le Teint Saharienne kan brukes til å definere ansiktet eller for å tilføre huden litt glød som et helt vanlig solpudder. Konsistensen er helt magisk, den gir en veldig naturlig og fin finish. Gir masse glød og er helt uten shimmer! Selv om konsistensen er kremete har produktet en pudderfinish, noe som gjør at det passer seg veldig til å definere.

Her er hvor jeg liker å legge produktet for å fremheve ansikstrekkene mine

DSC_0335fxl

Det første og viktigste stedet er kinnbena. Jeg legger produktet der hvor kinnene mine huler naturlig inn for å gi en illusjon av smalere kinn og for å definere kinnbena. Jeg bruker fingrene, men det følger også med en egen applikator med produktet. Hvis du bare vil ha en lett definering og glød holder det med dette steget, det er også dette jeg bruker mest til hverdags.

DSC_0339fxl

For å ta defineringen til neste nivå, legger jeg litt nedover neseveggen. Det gjør at nesen ser smalere ut, men gir også samtidig ansiktet mer farge. Det blir som å legge solpudder bare på en litt smartere måte.

DSC_0342fxl

Jeg bruker fremdeles fingrene men foretrekker du noe annet kan du bruke en øyenskyggekost.

DSC_0345fxl

For å fremheve leppene og gi litt volum, kan du skyggelegge rett under underleppen.

DSC_0347fxl

Til slutt legger jeg i pannen for å få en solkysset look.

Untitled-1fxl

Hele ansiktet har fått en sunn glød samtidig som jeg har definert trekkene mine. Jeg har brukt det over foundation, men jeg ser for meg at det blir enda finere på bar hud til sommeren med litt fregner som skinner igjennom. Hva er ditt favorittprodukt for å gi huden glød?

7 Comments

 1. Anonymous
  April 12, 2015 / 2:26 pm

  Så fint! Denne fikk jeg lyst til å prøve! :-) Min favoritt innen krembronzer er Chanel sin “Soleil Tan De Chanel”, den er fantastisk. Den har ikke en pudderfinish da, men har du tørr hud passer den veldig godt :-) Man kan jo også bruke settingpudder. Ellers liker jeg sjokoladepudderet til Too Faced 😀 Men kremprodukter er det beste for min hud :-)

  Håper det kommer flere slike innlegg, de er alltid nyttige 😀 Har du en flytende foundation og en highlighter å anbefale forresten?:-)

 2. Amalie
  April 13, 2015 / 7:08 pm

  Hvilken farge har du krembronzeren i? Og har norske parfymerier fått den inn? :) Utrolig fint produkt som jeg har veldig lyst å prøve :)

  • Emilie Tømmerberg
   April 14, 2015 / 8:16 am

   Hei Amalie! Jeg har den i 03, den blir lansert i Norge i slutten av mai :) Ja, den anbefaler jeg deg å teste ut! Et superfint produkt. Klem Emilie

 3. Maria
  April 14, 2015 / 8:16 pm

  Hvilken øyenskygge bruker du her? Merke og farge? Den er SÅ fin på deg! :)

 4. Tove
  April 15, 2015 / 10:23 am

  Hvilken øyenskygge bruker du her?

 5. Anna Jensen
  April 21, 2015 / 3:33 pm

  Hei! Kjempefin blogg og bilder!
  Du har i tidligere post nevnt Armani sin Fluid sheer som blandes evt. i foundation. Hvilken farge brukte du?
  Hilsen, Anna

  • emilieto
   April 22, 2015 / 9:53 am

   Hei Anna! Jeg har både fargen 02 og 13. 02 er litt gyllen, mens 13 er melkehvit. Så hvis du vil investere i en som du kan bruke hele året ville jeg gått for 13. Farge nr 02 passer vel best til vår sommer når huden er litt gyllen :) Håper det var til hjelp! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>