PERFEKT PLOMME

I min forrige beautyspalte i Det Nye viste jeg hvordan du kan legge en plommefarget øyenskygge. Denne høsten har det vært mye fokus på øyne, det har vært øyenskygger i mange ulike farger på FW14 visningene. Plomme kan være veldig flatterende i den riktige nyansen til din hud og hårfarge. Rødt er komplementærfargen til grønt, så den vil få grønne øyne til å poppe litt ekstra.

Bilde_1 kopifxl

1. Når man skal legge en øyenskygge med mye rødt i kan det være lurt å la huden være naturlig og enkel. Jeg startet med en basekrem fra Helena Rubinstein for å jevne ut hudtonen og gikk over med en concealer etter behov. På øynene er det viktig med en god base for fargepigmentene skyggen. Her brukte jeg en dekkende concealer fra Shiseido under øynene og på selve øyelokket.

Bilde_2 kopifxl

2. Kremete øyenskygger gir en veldig fin finish, spesielt når du skal bruke en med mye farge. Jeg gikk for Shiseido sin kremøyenskygge i Konpeito og brukte fingrene til å påføre. Start nederst langs vipperoten og jobb deg oppover mot globallinjen.

Bilde_3 kopifxl

3. Jeg fordelte øyenskyggen relativt jevnt ut over øyelokket. Du kan gjerne bruke en øyenskyggekost og påføre litt ekstra i globallinjen for å skape mer dybde og definisjon.

Bilde_4liten

4. Leppene fikk et hint av farge som jeg også påførte med fingrene for en naturlig effekt. Det er fint å droppe rouge og la øyenskyggen få dominere.

getthelook
Helena Rubinstein Premium UV Rosy Glow, Shiseido Shimmering Eye Color i Konpeito, Shiseido Concealer, Clinique Chubby Stick Cheek Colour i Roly Poly Rosy.

 

5 Comments

 1. Anonymous
  November 21, 2014 / 11:59 am

  Kjempefint <3 Du kler virkelig alt!

  Men jeg lurer på hvorfor du ikke bruker annet verktøy enn fingrene, eks sminkekoster?:-)

  • Emilie Tømmerberg
   November 21, 2014 / 7:42 pm

   Tusen takk :) Jeg synes det er veldig fint å bruke fingrene fordi det er litt mer tilnærmelig blant leserne, at du ikke trenger så utrolig mye utstyr for å legge sminken. Jeg bruker også fingrene mye fordi det er lettvint og effektivt, du slipper blant annet å rense koster. Det gir meg også bedre kontroll, spesielt med en kremøyenskygge som i dette tilfellet. Produktet blir litt varmet opp i kontakt med hendene og legger seg gjerne finere på huden. Jeg bruker ofte koster til å lage duse overganger, hvor det blir rett og slett for grovt med fingrene. Ha en fin helg! Klem Emilie

 2. November 21, 2014 / 2:22 pm

  Takk for tips! Kunne jeg spurt hvor den nude neglelakken er fra? :-) Ha en flott helg.

  • Emilie Tømmerberg
   November 21, 2014 / 7:28 pm

   Hei Caroline! Jeg har på meg YSL 41 eau de rose fra årets sommerkolleksjon. Den er litt mer rosa i virkeligheten, men ganske nude :) Ha en super helg!

 3. Ida
  November 21, 2014 / 10:59 pm

  Du ser smashing ut!!! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>