VÅT EYELINER

I forrige utgave av Det Nye viste jeg hvordan du kan legge en klassisk våt eyeliner. Den kan være litt vanskelig og det finnes utallige tips og triks, men jeg synes det enkle er det beste. Det krever bare litt øvelse før du får en stødig hånd. Hos Dolce & Gabbana sin FW14/15 visning hadde modellene en enkel eyeliner kombinert med nydelig hud og diskré rosa lepper. En look som er enkel å kopiere og fungerer veldig godt til både hverdag og fest.

Steg1l

Steg 1
Start med å legge en foundation og concealer for å dekke ujevnheter. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å legge flytende foundation er Chanel sitt nye Vitalumiére-pudder perfekt.
På øyelokket legger du en baseskygge, eller bruker concealeren din.

Flytende eyeliner kan være vanskelig, men øvelse gjør mester. Før du starter er det lurt å tegne litt på hånden din med eyelineren for å få av det overflødige, det gir litt mer kontroll når du skal påføre. Jeg synes det er best å se litt frem i speilet, og starte ca midt på øyet der hvor linjen skal begynne og bli tykkere. Det er enklere å tegne på linjen med lette strøk litt gradvis, enn i ett langt strøk.

Steg2l

Steg 2
Deretter påfører du eyelineren på samme måte, men en litt smalere strek, fra hjørnet av øyet ditt. Her er det best å holde øyet åpent. Søler du underveis er det greit å bruke en q-tip med litt sminkefjerner.

 

Steg3l

Steg 3
Bruk en rouge for å få litt farge og definisjon i ansiktet. Påfør på kinnbena og litt på øyelokket. Jeg brukte en stor kost på øyelokket, men du kan også bruke fingrene eller en mindre øyeskyggekost. Leppene er finest gjennomfuktet med et lite hint av farge, så bruk gjerne en farget leppepomade. Avslutt med maskara på de øvre øyevippene.


Steg4l

 

 

getthelookYSl Eyeliner Effet Faux Cils // Chanel Vitalumiére Powder Foundatio // Guerlain Météorites Powder // Baby Lips Peach Kiss

5 Comments

 1. Jenny
  January 12, 2015 / 8:28 pm

  Hei! Vet det er en stund siden du skrev dette innlegget, men jeg har et spørsmål til deg; bruker du vippe-extentions eller fungerte det fint å bruke Castor Oil? Fant et innlegg hvor du hadde brukte det skjønner du! Og jeg er selv veldig interessert i om castor oil hadde vært en fin løsning for en som har litt slitte, tynne og korte øynevipper!

  • Emilie Tømmerberg
   January 13, 2015 / 8:24 am

   Hei Jenny! Jeg kom aldri så langt med Castor Oil til at jeg kan komme med en anbefaling. Jeg følte at den var pleiende for vippene, så den hjelper i hvert fall litt. Ellers så har jeg brukt vippeserum nå litt etter jeg tok av vippe extensions, og det funker veldig bra! Så hvis du ønsker en drastisk effekt og har mulighet til å kjøpe den, så ville jeg absolut gitt vippeserum et forsøk. Klem Emilie

 2. Elin
  January 21, 2015 / 6:49 pm

  Kan du lage et innlegg/forklare hvordan du bruker Guerlain powder?
  Har det samme liggende hjemme, men bruker det ikke!
  Trenger inspirasjon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>