SHISEIDO ULTIMUNE

Tidligere i høst lanserte Shiseido sitt Ultimune pre-serum, et produkt som skal brukes før serum og fuktighetskrem. Ultimune skal styrke hudens immunforsvar, spesielt rettet mot Langerhansceller som finnes i overhuden. På den måten skal huden tåle mer av indre og ytre påkjenninger som stress og forurensing. Shiseido er store på forskning og har lagt 20 år i utviklingen av produktet, les mer om Shiseido Ultimune her.

Jeg har brukt Ultimune i noen uker og det jeg har lagt merke til så langt er at huden heler seg raskere. Små sår etter for eksempel kviser, forsvinner fortere enn tidligere. Konsistensen er veldig lett og gir fuktighet uten å være oljete, enkelte dager dropper jeg serum og bruker kun Ultimune under fuktighetskremen. Den har kanskje gitt huden litt ekstra glød også, overflaten føles i hvert fall glattere og mykere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.