GHD CURVE

Det som er litt kjedelig med å ha flyttet til Bergen er å ikke kunne gå på pressevisninger og produktlanseringer. Jeg dessverre gikk glipp av lanseringen til nye GHD Curve, men fikk en veldig hyggelig pakke i posten her om dagen!

DSC_0286fxl

GHD har lansert krølltenger med en ny teknologi som skal være mer skånsomt for håret og samtidig gi mer hold. Jeg har fått meg Soft Curl tangen som skal gi store og myke krøller. Jeg gleder meg til å teste krølltangen mer og vise dere resultatet!

DSC_0270fxl

-Er det forresten noe dere lurer på når det kommer til å krølle håret?

4 Comments

 1. Anonymous
  October 14, 2014 / 8:41 am

  Denne er jeg spent på – gleder meg til å høre hva du syns om den! Gjerne et innlegg om hvordan du får bølgene/krøllene til å vare

  • Emilie Tømmerberg
   Author
   October 20, 2014 / 10:25 pm

   Det er notert! 🙂

 2. Yasmin
  October 15, 2014 / 2:53 pm

  Jeg vil også gjerne høre om dine erfaringer med den! Jeg har så tynt, rett hår – ingen krøller holder. Jeg har prøvd utallige krølltenger, men krøllene faller ut etter en knapp time, uansett hvor mye mousse, hårspray etc. jeg har i.. Har kommet fram til at curling wands derimot holder veldig godt på krøllene, tipper det er fordi de er mye varmere? Er alltid på jakt etter noe nytt!

  • Emilie Tømmerberg
   Author
   October 20, 2014 / 10:24 pm

   Hei Yasmin! Da skal jeg passe på å ta med tips til holdbare krøller 🙂 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.