BLUE EYESHADOW

Blå øyenskygge var blant annet å se hos Marc Jacobs sin SS14 visning. Det er en frisk sminkelook som passer veldig bra når man har litt sommerfarge. Nyansene går fra azur-blått til en mørkere og mer nedtonet midnattsblå.


DSC_0838fxl

1. Det er viktig med en god base når vi bruker sterke øyeskygger. Vi vil unngå å fremheve blått rundt øyet så vi starter med en god concealer. Legg concealeren på øyelokket, opp til brynet og helt bort til nesen. Legg så en baseøyenskygge over øyelokket.

DSC_0849fxl

2. Legg den blå skyggen din over hele øyelokket og litt over globalinljen, start gjerne å påføre øyeskyggen med fingrene. Da har du litt bedre mengdekontroll og du varmer opp produktet med fingrene.

DSC_0860fxl

3. Etterpå kan du gå over med en øyeskyggekost til for å definere og duse overgangene. Den er også fin for å komme til vanskelige steder.

DSC_0868fxxl

4. Tørk bort øyeskyggesøl og bruk concealeren din til å dekke godt under øyet. Dropp eyelineren og påfør minimalt med mascara for at det skal se moderne og friskt ut.


DSC_0950fxxl

Kinnene er finest når de er naturlige og bruk en bronser for å fremheve sommergløden i ansiktet.

Produkter:

 

4 Comments

 1. Anonymous
  July 16, 2014 / 11:51 pm

  Såå fint! Likte dette innlegget godt 🙂 Blitt fast leser av bloggen din!

  • Emilie Tømmerberg
   Author
   July 17, 2014 / 10:08 pm

   Det var jo utrolig hyggelig å høre! <3 🙂

 2. August 4, 2014 / 10:24 pm

  Ahh! Du har så utrilige fine bilder. Liker stilen din veldig godt 🙂

 3. Nina
  September 16, 2014 / 8:52 pm

  Heisann 🙂

  For en fantastisk fin blogg du har!!! 🙂 Har akkurat oppdaget den, – ganske tilfeldig, – og jeg syntes den er en ren nytelse å se/lese!!! ^_^ Inspirerende og flott!

  /Nina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.