THE JEWELRY

The Jewelry

DSC_0435fxl

For noen uker siden fikk jeg en veldig hyggelig pakke i posten fra The Jewelry. Der var det to delikate smykker, Lucky Hand og Vogue. Jeg har brukt de nesten hver dag siden! Hvis du ikke har hørt om det svenske smykkemerket, må du absolutt sjekke de ut på www.thejewelry.eu. De har fine priser og gratis frakt, og veldig mye fint.

4 Comments

 1. lise
  June 16, 2014 / 5:19 pm

  Hei! Du har så fin blogg, og er så utrolig pen!! har noen spørsmål jeg håper du kan svare på <3 :
  Hva bruker du i håret? Shampoo balsom, hårkur osv? noe du vil anbefale? og åssen lipgloss/leppestift bruker du til hverdags? syns du alltid har så fin farge på leppene dine på bildene her på bloggen:)

 2. lise
  June 16, 2014 / 5:23 pm

  og kan du vise hvilke sminkeprodukter og kremer du bruker til hverdags? 🙂

  • Emilie Tømmerberg
   Author
   June 16, 2014 / 9:01 pm

   Hei Lise! Tusen takk, så søt du er! Jeg er dessverre ikke en trofast shampo og balsam bruker, men jeg er alltid fornøyd med Joico eller Herbal Essence 🙂 Joico sin K-pack hårkur er fantastisk. Jeg helt avhengig av leppepomade og har alltid med meg minst tre forskjellige, favorittene for øyeblikket er Baby Lips sin Mint Fresh, Carmex og Carins sin Lip Perfector. Jeg kan lage et lite oppdatert innlegg om sminke og hudpleieprodukter 😉
   Klem Emilie

 3. lise
  June 17, 2014 / 12:28 pm

  tusen takk for svar!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.