BERGEN

DSC_0614fxl

DSC_0643fxl

Jeg er på plass i Bergen, og i dag er det klart for Bergenfest og John Mayer! Solen skinner og jeg håper det holder seg hele dagen. Jeg har på meg bluse fra By Malene Birger og skinnskjørt fra 2nd Day.
Bilder av fineste Hanne T

6 Comments

 1. Hanna
  June 15, 2014 / 3:44 pm

  Hei Emilie!
  Jeg bare lurer på om du ble fornøyd med St. Tropez-selvbrunningsbehandlingen du fikk gjort hos Karl Johan Hudpleie for en stund tilbake (april?).
  Hvor lenge holdt fargen? Hva kostet det?

  Jeg har nemlig en ganske lys hudfarge som bruker lang tid på å bli brun, og jeg er dessverre ikke så altfor glad i å ligge mange timer å steke i solen… hehe! Dessuten skal jeg være 3 uker i statene i sommer, hvor jeg ikke kommer til å få så god tid til å sole meg… Og da tenker jeg at det ville vært greit med en slik behandlig før jeg drar 🙂 Ville bare høre din mening om det, før jeg bestemmer meg! 🙂

  • Emilie Tømmerberg
   Author
   June 16, 2014 / 8:53 pm

   Hei Hanna! Jeg var superfornøyd med St. Tropez behandlingen hos Karl Johan Hudpleie. Den ble jevn over hele kroppen og den forsvant også gradvis uten merkbare skjolder. Jeg vil si at fargen holdt seg godt i to uker. Behandlingen koster 690,- og du blir smurt inn fra topp til tå av en behandler. Jeg ville forberedt deg før behandlingen ved å skrubbe jevnlig over hele kroppen og smøre deg godt med bodylotion. Start så tidlig som mulig, helst to uker før behandlingen! Da vil fargen sitte mye bedre fordi du har et jevnt grunnlag og du unngår skjolder. Lykke til og god tur til statene! Klem Emilie 🙂

 2. Kristine
  June 16, 2014 / 11:40 am

  Hei Emilie.
  Har du noe tips til en hudsalong i Oslo som er flinke på forming og farging av bryn?
  Ha en fin dag 🙂

  • Emilie Tømmerberg
   Author
   June 16, 2014 / 8:43 pm

   Hei Kristine. Jeg har dessverre ingen erfaring med å fikse bryn i salong. Jeg former og farger de selv med kolokrem 🙂 Emilie

 3. Bente
  June 26, 2014 / 5:54 pm

  Hei Emilie!
  Jeg er så nysgjerrig på hvilket kamera du bruker for å få disse nydelige bildene. Lyst å røpe hemmeligheten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.