KOKOS-IS OG DRAPERINGER

Annonselenke

6X5A3642fxl

6X5A3648fxl

6X5A3631fxl2

Jeg elsker alt med kokos, og det finnes ikke noe bedre enn kokosis. Ved siden av hotellet vårt i Barcelona lå El Nacional, det er en type food court med ulike barer og restuaranter – og en isbar. Vi spiste middag der to kvelder og det kan absolutt anbefales.

Som dere sikkert har fått med dere så elsker jeg knytekjoler og denne er intet unntak. Det er så flatterende med draperingene og jeg er så glad for at den har lange ermer. Perfekt sommerkjole når det er ikke er for varmt. Det er også veldig fint med en singlet under hvis du synes den er for utringet. Du finner kjolen her

Follow:
Share:

2 Comments

 1. May 22, 2019 / 9:43 pm

  Herlige bilder,
  og enig, kokosis er såå digg!!

  • emilieto
   Author
   May 26, 2019 / 3:16 pm

   Det er det beste <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.