VINTERSOLEN

6X5A5113fxl

6X5A5073fxl

6X5A5087fxl

De siste dagene i Bergen har vært magiske og jeg håper det har vært like fint der du befinner deg. Selv om jeg ikke har vært så mye ute så er det ubeskrivelig deilig med sol. Det gjør så godt på denne mørkeste tiden av året. Jeg har brukt de siste dagene på å rydde og sortere ut i sminkesamlingen min.  Jeg hadde besøk av noen venninner og familie på onsdag som fikk plukke med seg det de ville prøve. Jeg skal også lodde ut to fine gaveesker på IG neste uke, så det er bare å følge med der.

Målet er å få ordentlig orden i sakene før 2019. Jeg har mye produkter og jeg vil gjerne ha bedre oversikt over hva som faktisk er der. Da kan jeg enklere teste meg igjennom ting og finne produkter til sminkelooks. Jeg så et glimt av Into the Gloss sitt sminkerom og jeg ble så inspirert. Jeg har jo tatt over gjesterommet her hjemme og det er der jeg oppbevarer utstyr, papirer og produkter. Det har mildt sagt vært et kaos.

Jeg har saumfart nettet etter gode løsninger og det ser ut til at noen kommoder fra Ikea og smarte oppbevaringsbokser fra Amazon kan være løsningen.  Kanskje jeg lager en liten “tour” når alt er på plass.

Kåpen min er ny og den er fra The Curated. Den ligner nok litt på en jeg hadde fra Mango men denne er i en helt annen liga. Den er i kashmir og ull og er helt fantastisk fin. Min nye favorittkåpe <3

3 Comments

 1. Helene
  December 16, 2018 / 11:22 am

  Hei! Jeg er ingen blogger, men vil tro jeg har omtrent like mye sminke og produktet som om jeg skulle blitt sponset med noe hver uke.. jeg synes det er vanskelig å holde alt i orden og oversiktlig. Kan du vise oss etter du har funnet en god løsning på oppbevaringen? Hadde vært supert med noen tips! Jeg er litt i villrede på dette.

  • emilieto
   December 17, 2018 / 5:31 pm

   Hei Helene! Haha <3 Det er bra det ikke er bare meg som samler. Jeg tenkte jeg kanskje kunne filme prosessen, hadde det vært gøy? <3 Klem

   • Helene
    December 17, 2018 / 7:27 pm

    Det hadde vært veldig gøy! Gjør gjerne det :-)
    Klem tilbake

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>