SKJØNNHETSTREND: FRISKE KINN

6X5A4850fxl

Selv om jeg elsker den glamorøse sminkelooken med konturering så er det lite som slår en naturlig, frisk glød. Denne våren er naturlig glød en av de store trendene. En kremrouge sammen med en highlighter er det som skal til for å få den sunne gløden. To av mine favorittprodukter!

Her er mine steg til en naturlig og sunn glød:
1. Jeg starter med en primer som gir masse glød og favoritten min om dagen er Sensai sin Glowing Base.
2. Så legger jeg et lett lag med flytende foundation. YSL sin Touche Eclat Cushion synes jeg gir den perfekte kombinasjonen hvor den jevner ut hudtonen og gir masse glød. Jeg bruker fargen B40. Den er også veldig lett å påføre og den er helt super å ha i vesken for en touch up på farten.
3. Jeg bruker en kremrouge og påfører den i eplekinnene, det vil si det fyldigste partiet. Jeg synes også det er fint å flytte den litt opp langs kinnbeinet for ekstra glød. Det kan være greit å unngå å ha rougen for tett på nesen. Jeg har brukt Lancôme Cushion Blush i Splash Coral. Den ser så naturlig og fin ut på huden!

6X5A4805fxl

4. Så er det klart for mitt favorittprodukt, en kremete highlighter. Den legger jeg på neseryggen, nesetuppen, kinnbeinet og amourbuen. Til hverdags så liker jeg å gå for en med et veldig delikat og finkornet skimmer. RMS Living Luminizer har ikke blitt et kultprodukt uten grunn. Det er min go-to når jeg vil ha en naturlig highlighter som tåler dagslys. Den vil gi huden akkurat nok glød så den ser frisk og sunn ut.
5. Til slutt så sprayer jeg to runder med en fuktspray. Mac sin Prep Prime FIX+ med kokosduft er helt fantastisk og jeg elsker lukten. Er du ikke glad i kokos så finnes den også i en nøytral variant. Fuktspray er en så viktig del for å få en fin glød. Det gjør også at produktene smelter sammen så det hele blir veldig naturlig.

Jeg synes det gir en mer naturlig glød hvis man bruker kremprodukter men du kan selvfølgelig bruke pudder hvis du foretrekker det <3

 

1 Comment

  1. Linn
    April 20, 2018 / 3:30 pm

    Litt mye restylane nå…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>