GRÅ DAGER

6X5A9846fxl

6X5A9855fxl

6X5A9881fxl

Denne kåpen har jeg brukt så mye i det siste. Den er varm, myk og har en kjempefin gråfarge. Jeg liker at den er veldig oversized i armene, da får jeg også plass til en stor genser under. Skjørtet er fra Zara og ullgenseren er fra Hanneli x Pierre Robert. Jeg kan virkelig anbefale ullplaggene fra samarbeidskolleksjonen med Hanneli, de er så fine og det er alltid digg med fine hverdagsplagg i ull på vinteren. Du kan lese mer om kåpen min fra Norske Cedrico i dette innlegget.

Da har jeg trukket en vinner av Sensai-konkurransen! Gratulerer så mye til Linn-Therese! Jeg sender deg en mail. Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde en gave til alle sammen, men det kommer noe spennende i desember så det er bare å følge med.

Bilder tatt av Camila.

2 Comments

  1. Malin
    November 28, 2017 / 10:18 pm

    Hvor er skoene fra? :)

  2. Mia
    November 29, 2017 / 4:32 pm

    Jeg lurer også på hvor skoene er fra? :) Superfine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>