DIGG START PÅ DAGEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med Netty

6X5A5792fxl

Det er så deilig å ha en myk og god morgenkåpe som man kan starte eller avslutte dagen i. Jeg elsker å hoppe nydusjet rett i en digg morgenkåpe. Hvis starten på uken føles litt ekstra tung så er det deilig å ta på seg morgenkåpen og ta seg tid til å spise en god frokost. Denne morgenkåpen er laget av bambus og er dermed naturlig antibakteriell, vannabsorberende og naturlig varmeregulerende. Helt perfekt for en morgenkåpe! Så er den også veldig myk og deilig.

6X5A5809fxl

Netty feirer i disse dager sitt 20-års jubileum! Hver dag er det nye tilbud og i morgen er det 20 % på alle morgenkåper. De har denne som jeg har på meg i bambus fra Belmanetti, men så har de også flere varianter i frotté, fløyel, slike, ull og fleece. Nå som vi går over i kaldere tider så er det så digg å ha en morgenkåpe!

6X5A5801fxl

Netty er min favorittbutikk når det kommer til undertøy men de har jo også så mye annet spennende. Les mer om tilbudene denne måneden og deres store produktutvalg på Netty sin Instagram, Facebook og nettside.

Netty sender også varer om du i ikke bor i Bergen og ønsker å handle hos de. Ta kontakt med en av deres butikker så hjelper de deg.

1 Comment

  1. Sara
    September 18, 2017 / 8:40 pm

    Kor e den fine leopardjakka på snap ifra? Har du link? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>