WEDDING IN TUSCANY

6X5A5383fxl

6X5A5388fxl

6X5A5428fl

6X5A5405fxl

6X5A5423fxl

6X5A5448fxl
Denne helgen så var vi i et nydelig bryllup i Toscana. Vi la opp ferien så vi kunne reise rundt i Italia i to uker for så å ende opp på en vingård i Trequanda. Det har vært tre fantastiske dager med feiring av et vakkert par. God mat, nydelige omgivelser og flotte mennesker. Det ble en veldig fin slutt på vår reise i Italia.

Jeg hadde på meg en silkekjole fra Ulla Johnson. Jeg fant den først på Net a Porter, men etter en liten ringerunde så fikk jeg tak i den i Norge. Det er en kjole som jeg kan bruke til mange anledninger og jeg er så glad i fargen. Når brudevalsen var over byttet jeg etterhvert over til en kortere kjole som var lettere å danse i. Det var ikke planlagt men jeg ble inspirert av noen av de andre gjestene og kan absolutt anbefales.

Jeg har fremdeles mange gode minner fra Italia som jeg vil dele med dere over de neste dagene. Så er jeg klar for høsten og gleder meg til å omfavne fine strikkegensere og kule boots.

english2

This weekend we were in a beautiful wedding in Tuscany. We set up our vacation so we could travel around Italy for two weeks and then end up at a vineyard in Trequanda. It has been three wonderful days celebrating of a beautiful couple. Great food, lovely surroundings and great people. It was a very nice end to our journey in Italy.

I was wearing a silk dress from Ulla Johnson. I found it first on Net a Porter, but after a calling around some shops, I got my hands on it here in Norway. It’s a dress that I can use for many occasions and I just love the color. When the cake was served, I eventually switched to a shorter dress that was easier to dance in. It was not planned but I was inspired by some of the other guests and I can certainly recommend it.

I still have so many memories from Italy that I want to share with youthe next few days. Then I am ready for fall and looking forward to embrace it with some nice knitted sweaters and boots.

3 Comments

 1. September 5, 2017 / 10:30 am

  Du ser bare heilt smashing ut,
  nydelig kjole, og ikjke minst farge!!
  Ser ut som eit kjempefint bryllup, så lekre bord!!

 2. Thea
  September 5, 2017 / 5:05 pm

  Hei,
  Hvilken kost bruker du til det transperante løspudderet ifra Shiseido?

 3. Live
  September 25, 2017 / 9:55 pm

  Hvor er smykket fra? :) Har sett det på flere av innleggene dine, og det er såå pent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>