BELLA PORTOFINO

6X5A4545fxl

6X5A4547fxl

6X5A4544fxl

6X5A4543fxl

6X5A4537fxl

6X5A4515fxl
På vei til Frankrike kjørte vi innom Portofino. For en vakker liten by! Vi startet med en lunsj på Hotel Belmond Splendido. Det var ikke den billigste lunsjen vi har hatt i Italia men utsikten var helt fantastisk og maten var veldig god. Det er masse fint å se på i Portofino, alt i fra mennesker til butikker til gigantsike luksusbåter.

Det er nok dyrt og vanskelig å finne et sted å bo i Portofino men det er helt supert å kjøre innom eller ta fergen fra Rapallo. Vi var litt sent ute da vi bestilte hotell til turen, men jeg tror det er mye fint å finne i Santa Margherita området.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>