PRIMADONNA

Innlegget er skrevet i samarbeid med Netty

6X5A3826fxl

6X5A3763fxl

6X5A3782fxl

6X5A3822fxll

6X5A3851fxl

Det er ikke lett å finne en BH som er behagelig, fin og gir nok støtte. For det første så er det generelt et dårlig utvalg i kjedebutikkene hvor veldig mange handler undertøy. Da jeg var 20 år besøkte jeg for første gang en spesialbutikk og jeg har aldri sett meg tilbake. En god BH forandrer holdningen og gir en penere silhuett. Netty er Bergen sin største undertøyspesialist og de har et fantastisk fint utvalg av undertøy og flinke folk som hjelper deg med å finne noe som passer.

PrimaDonna er en av mine favorittmerker når det kommer til å finne en god BH. De har BH-er som gir en kjempefin passform og god støtte til større bryst. PrimaDonna har laget ekslusivt undertøy for kvinner siden 1865, og for noen år siden så lanserte de PrimaDonna Twist. Den nye serien har de samme gode fasongene men med en moderne vri som passer til yngre kvinner. PrimaDonna har også en egen serie badetøy, PrimaDonna Swim. Badetøyserien har PrimaDonna sin gode passform og like stort utvalg av størrelser.

Jeg mener at alle burde ha en god t-skjorte BH i skapet, en som ikke er synlig gjennom plaggene og gir en fin fasong. Det vanligste er da å gå for en hudfarget BH men den kan gjerne være i en lys rosatone som den jeg har på meg. Den vil ikke synes igjennom hvite skjorter eller t-skjorter men er litt penere enn de enkle variantene i beige.

I morgen så kan du møte en representant fra PrimaDonna hos Netty i Åsane. Hun skal være i butikken fra 12-17 for å gi gode råd til hvilket undertøy som passer best til deg og din kropp. Du vil også få tilbud på alle undertøysett fra PrimaDonna. Les mer på Netty sin nettside her og Facebook her.

2 Comments

  1. Linda M
    August 22, 2017 / 12:15 pm

    Ser ut som en behagelig og lekker BH, kan du anbefale en god undertøyspesialist i Oslo? (og ikke Change).

  2. Synne
    August 22, 2017 / 2:41 pm

    Lekkert undertøy!😊 Du burde sjekke ut Mondayactive (damene bak a bikini a day på Instagram) for sportsbh osv. De har perfekte treningsbh-er til smale jenter med store pupper✌🏼Og mye lekkert badetøy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>