A VERY GOOD NUDE

6X5A1201fxl 

Er det noe som burde være i alles sminkepung, så er det en god nude leppestift. Det er så fint til den nedtonede hverdagsminken og er perfekt til fest med et par sotede øyne. Jeg synes det er veldig viktig å finne en farge som passer og den må ha en god tekstur. Ikke for matt og ikke for mye glans. Den må heller ikke være for lys eller mørk. Uten-navn-1fxl 

Personlig synes jeg at en nude leppestift skal inneholde litt rosa, det skal være en nedtonet versjon av dine egne lepper og det skal se litt ut som du ikke har noe på leppene. Blir det for lite farge i den så kan man ende opp med en helt annen look, og da synes jeg at man mister litt friskhet. 

Jeg vil tipse dere om en fantastisk fin leppestift som jeg synes passer til så mange! Jeg har prøvd den på flere venninner og sist på hun som giftet seg i juni. Den fungerte perfekt til en naturlig brudesminke. Penelope Pink fra Charlotte Tilbury er en av mine favoritter. Den selges dessverre kun i Storbritannia men du får tak i den på Net a Porter. Fargen er fin og teksturen er fantastisk. Leppestiften gir masse fuktighet og pleie, men den er ikke for glossy. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>