SUMMER ISN’T OVER YET

IMG_2810fxl
Vi er nesten en uke ut i august og jeg vil ikke gi slipp på sommeren helt enda. Jeg er sikker på at vi vil få noen fine sommerdager til! Kanskje du ikke har hatt hele sommerferien din enda som meg? Om to uker reiser vi til Italia det blir så deilig. Jeg har fremdeles flere sommerkjoler som skal få lufte seg. Denne er fra Victorias Secret modellen Alessandra Ambrosio sin kolleksjon hos Revolve.

We are almost finished with the first week in August and I do not want to let go of the summer yet. I’m sure we’ll still have some nice summer days! Perhaps you have not had your whole summer vacation yet, just like me? In two weeks we travel to Italy and I am really looking forward to it. I still have several summer dresses that will hasn’t been used as much as they should. This is from the Victorias Secret’s model Alessandra Ambrosio’s collection at Revolve.

IMG_2687fxl

IMG_2583fxl
På sommeren så kommer min indre bohem frem og jeg elsker romantiske sommerkjoler. Det er så deilig å kunne gå rundt i løse og lette kjoler i varmen. Jeg er jo også veldig glad i lange ermer kombinert med en kortere lengde på skjørtet. Den mintgrønne fargen er fin mot solkyssset hud, den er faktisk mer grønn i virkeligheten. Du finner kjolen her.

During the summer, my inner bohemian comes out and my love for romantic dresses is in full bloom. It is so lovely to be able to walk around in comfortable dresses in the heat. I’m also very fond of long sleeves combined with a shorter length of the skirt. The mint-green color is really nice paired with a sun kissed skin, it is actually more green in reality. You’ll find the dress here.

IMG_2762fxl

IMG_2646fxl
Jeg håper du ellers har hatt en fin helg! Sett bort i fra Barry’s i går så har jeg stort sett holdt meg inne i dette ruskeværet. I morgen er jeg klar for å filme noen videoer igjen. Nå har jeg endelig fått lysene som jeg bestilte og kameraet er på plass, så jeg håper det blir bra. Jeg har fått en del kommentarer fra dere hvor dere savner videoene og det synes jeg er veldig hyggelig. Det er gøy at dere liker det som lages og det er jo et mer personlig format enn klassiske blogginnlegg.

I hope you have had a nice weekend, at home or on holiday. Except from my trip to Barry’s yesterday, I’ve mostly stayed inside in this gloomy weather. Tomorrow I’m ready to film some videos again. Now I finally got the lights that I ordered and the camera sorted, so I hope it will work out well. I have received some comments from you where you miss the videos and I think that is very nice. It’s fun to hear that you like what’s being made and it’s a more personal format than classic blog posts.

IMG_2690fxl
Kjole fra Alé by Alessandra, veske fra Oliviers og sko fra Zara.
Dress from Alé by Alessandra, bag from Oliviers and shoes from Zara.

 

 

1 Comment

  1. August 8, 2017 / 12:31 pm

    Such a nice outfit and that dress looks so beautiful and comfortable on you!
    I’d love to go to Italy too, maybe some day but first I have to go to the school which starts already tomorrow. :(
    Have a nice vacation! 💓

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>