SUMMER STAPLE

6X5A1175fxl

6X5A1180fxl

6X5A1164fxl

Selv om solen glimter med sitt fravær i Bergen om dagen så er solbriller favoritt tilbehøret om sommeren. Jeg liker at de bidrar til å forandret utrykket på 1-2-3. Denne sommeren Ray Ban sine runde solbriller vært en stor favoritt. De er mer androgyne og blir noe helt annet enn de mer feminine solbrillene jeg har, som for eksempel fra Céline. Jeg valgte de i den største størrelsen for jeg synes de var mer flatterende til ansiktet.

Toppen min er fra Zara og jeans fra Levis. Jeg har vært så fornøyd med mine 501 Skinny jeans fra Levis og jeg dro innom for å finne de i en lysere vask. Det som var veldig hyggelig var at de var på 70%. Så der har du et lite tips hvis du er ute etter et par fine jeans i en lys vask.

*Solbrillene er sponset av Synsam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>