THE BEST VIEW IN TOWN

6X5A0751fxl

Vi hadde en helt fantastisk utsikt fra takterrassen på hotellet. Det er kanskje ikke den beste men den er i hvert fall på topplisten. Vi hadde et lite område med basseng og solstoler kun for hotellgjestene, og så var det en liten bar i andre hjørnet. Alt man trenger for å nyte litt sol i storbyen.

We had an absolutely amazing view from the roof terrace at the hotel. It may not be the best in town but I think it was up there. We had an area with pool and deck chairs for hotel guests only, and there was a small bar in the other corner. Everything you need to enjoy some sunshine in the big city.

6X5A0765fxl
Kjolen min er fra Revolve nærmere bestemt det amerikanske merket L’Academie. Jeg synes den er så søt og er perfekt nå på sommeren. Siden den er ganske kort så liker jeg at den har lange ermer og jeg er stor fan av knyting. Du finner kjolen her.

My dress is from Revolve, more specifically an American brand called L’Academie. I think it’s so cute and is perfect to wear for summer. Since it’s quite short I like that it’s long sleeved and of course I love a wrap dress.. You’ll find the dress here.

6X5A0774fxl

Jeg har tidligere kjøpt en bluse fra L’Academie gjennom Revolve som også har knyting foran. Jeg synes de lager veldig fine og feminine plagg som passer sommergarderoben. Jeg liker å ta en titt i utenlandske nettbutikker for å finne noe som ikke er her hjemme. Selv om jeg liker å se i butikker når jeg er på ferie så er det ikke det jeg vil bruke tid på. Revolve har så mye fint og jeg synes de har en god miks av rimelige og dyrere ting, de er en av mine favorittbutikker på nett som jeg alltid klikker meg innom.

I have previously purchased a blouse from L’Academie through Revolve, which also has a wrap in front. I think they make very nice and feminine clothes thats perfect for summer. I like to take a look at online stores to find things that you can’t find at home.  Although I like to see in stores when I’m on vacation, that’s not what I want to spend time on. So I always do a little online shopping before a holiday. Revolve has so much fun and I think they have a good mix of affordable and more expensive things. They are one of my favorite shops online.

6X5A0836fxl

Første dagen vi var i Barcelona så dro vi ned på stranden for å få litt sol og bading. Det var veldig gøy men det var jo også litt kaos der nede. Jeg har forstått at de fleste som bor i Barcelona reiser litt utenfor byen til noen litt roligere strender. Lørdagen så benyttet vi oss av takterrassen på hotellet for å få litt sol før lunsj. Det var helt supert!

The first day we were in Barcelona we went down to the beach to get some sun and go for a swim. It was very nice but there was also a little bit of chaos down there. I have understood that most people living in Barcelona travel a bit outside the city to go to some less crowded beaches. On Saturday we used the roof terrace at the hotel to get some sun before lunch. It was so nice!

6X5A0799fxl
Jeg tror det er lite igjen av kjolen men de har så mye annet fint og det er verdt å ta en titt på utvalget deres fra L’Academie.

I think the dress might be low in stock but they have so many cute things from L’Academie and it’s worth taking a look.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>