BEATING THE HEAT IN BARCELONA

6X5A0642fxl

6X5A0615fxl

6X5A0617fxl

6X5A0655fxl

6X5A0648fxl

Vi har kommet hjem fra en kjempefin weekendtur i Barcelona. Været var fantastisk fra start til slutt og jeg er så glad for at vi bodde på et hotell med takterrasse. Jeg pakket med meg lette sommerkjoler og denne fra Realisation Par ble mye brukt. Den er i 100 % silke og det er så behagelig i varmen. Det var ikke noe behov for jakke på kvelden og det var deilig!

Vi bodde på Yurbban Trafalgar Hotel i El Born området og det var en kjempefin beligghenhet med gåavstand til mye. Da vi landet på torsdag så var det full taxistreik og vi måtte ta en flybuss inn til byen. Det var litt kaos på vei inn på grunn av taxiene som sperret trafikken, og det har visst vært vanlig med en streik i uken i det siste. Heldigvis var hotellet kun 10 minutter fra busstoppet. Vi endte faktisk ikke opp med å ta så mye taxi hele helgen. Da vi ankom hotellet på torsdag var vi skrubbsultne etter at turen ble litt lengre enn forventet og vi tok lunsjen i bakgården. Jeg tok meg en trøffelristto og et glass sangria og var strålende fornøyd med det. Maten på hotellet var kjempegod og bakgården var veldig fin.

4 Comments

 1. August 1, 2017 / 3:15 pm

  Du ser fantastisk ut!! Kan jeg spørre hvor sandalene er fra ? 😀

  • emilieto
   August 6, 2017 / 12:11 am

   Tusen takk, Thea! <3 De er fra en lokal skobutikk på Capri. Klem Emilie

 2. Rosie
  August 6, 2017 / 5:08 pm

  You look absolutely gorgeous. May I ask what size the dress is in? Can’t really decide if I should go for a m for more coverage over the bust, or if a s will do the job? It really does suit you :)

 3. Mia
  December 21, 2017 / 8:09 am

  Hei Emilie,

  Kjempe fin kjole! Hvilken størrelse har du? Lurer på å klikke den hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>