NEUTRALS

6X5A0424fxl

6X5A0408fxl

6X5A0432fxl
Jeg er glad i farger men jeg er også veldig glad i monokrome antrekk i nøytrale fargetoner. Kjolen min er fra Zara og jeg ser for meg at den er like fin til høsten med en genser under og støvletter istedenfor sandaler. Den ble ikke med meg til Barcelona men jeg er sikker på at jeg har med meg nok til tre skift om dagen. Jeg er ikke alltid så god på å begrense meg når det kommer til pakking. Jeg liker å kle meg litt etter dagsformen og da trenger jeg alternativer. Ikke så veldig praktisk.

Nå er vi endelig på vei Barcelona og formen føles bedre, selv etter 3 timers søvn. Jeg har med meg Svartehyll ekstrakt i kofferten for å bli kvitt forkjølelsen etter tips på helsekosten. Jeg tok noen doser med den i går og jeg synes den allerede har lettet litt på symptomene.

3 Comments

 1. Linda
  July 27, 2017 / 11:14 pm

  hei 😊 lurte på den nye hårfargen 680, hadde lyst til å prøce den ut selv men før jeg tørr hadde jeg noen spørsmål.
  1. er det rødskjær i fargen? blir den sånn rødbrun? eller mer sjokoladebrun?
  2. nå etter en stund å flere hårvasker, hvordan er fargen?
  3. hva er din opprinnelige farge?

  • emilieto
   August 6, 2017 / 12:18 am

   Hei Linda! Jeg er superfornøyd med fargen. Det var litt rødskjær helt i starten, de første ukene etter fargingen kanskje, men det var veldig lite. Den er beskrevet som en ganske nøytral brunfarge. Nå synes jeg fargen er helt perfekt og ligner mer på min orginale farge som er nordisk brunette. Jeg ser at highlightsene som jeg gjorde hos Gevir skinner litt igjennom nå og det ser veldig naturlig ut. Fargen kommer til å forsvinne litt mer men da kommer jeg nok til å farge på nytt. Jeg føler også at håret ser glattere og sunnere ut etter fargingen med Casting Créme Gloss. Håper det var til hjelp! Klem Emilie

   • Linda
    August 7, 2017 / 12:13 pm

    tusen takk for svar,er så redd for rødskjær siden det er boksfarge å jeg har hatt erfaring før at rødfargen sitter igjen mens den brune fargen går bort. men på deg var jo denne fargen helt nydelig, å da frister det veeldig å prøve den ut. har selv naturlig aske lys brun farge

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>