FRESH FLYTUR

6X5A0523fxl

Vi har akkurat landet i Barcelona og jeg gleder meg så mye til utforske den vakre byen. Vi blir bare til søndag så da var det greit med et tidlig direktefly så vi får mest mulig ut av langhelgen. Når det er så tidlig fly så foretrekker jeg å reise uten sminke for å kunne gi huden fuktighet og pleie i løpet av turen. Så frisker jeg opp ansiktet med litt sminke når vi lander og så er jeg klar for en hel dag i Barcelona.

6X5A0480fxl
FUKT

6X5A0497fxl

Huden min er generelt tørr og jeg kjenner det veldig godt når jeg er opp i luften. Jeg passer på å drikke masse vann og i det siste har jeg styrt unna kaffen, det er litt tungt når det er så tidlig på morgenen men jeg føler meg så mye bedre uten. Det beste jeg vet er å gi huden et lite påfyll med en fuktighetskrem eller ansiktsmaske underveis. Jeg har ofte med meg en liten krukke hvor jeg har litt fuktighetskrem. Denne turen har jeg fylt på med Hydra Genius fra L’Oréal Paris, den er lett og fin på huden samtidig som den gir masse fuktighet. Har du fet hud ville jeg kanskje tatt med noen renseservietter. Da får man bort overflødig olje før man påfører en lett dagkrem.

En ting som alltid er i vesken min er en god fuktspray. Den frisker opp ansiktet på en-to-tre og det finnes en variant til alle hudtyper. Ultracalming Mist fra Dermalogica er kjempefin til min sensitive og tørre hud. Den roer ned huden samtidig som den tilfører fukt og pleier. Jeg sprayer denne før og etter sminke, og når jeg føler at jeg trenger det.

6X5A0511fxl

TOUCH

Jeg liker å ha med meg litt sminke så jeg alltid har noe tilgjengelig for en touch up. Det er mange som liker å ha med pudder i vesken men jeg foretrekker heller en cushion foundation som gir fuktighet. YSL sin Touche Eclat Cushion er en av mine store favoritter for tiden, den gir en lett dekk og masse glød. Da får jeg jevnet ut huden min og jeg føler meg mye freshere etter en flytur.

Trøtte øyne kvikner til med litt øyedråper og en lysreflekterende concealer. La Touche Magique fra L’Oréal Paris bruker jeg under øynene og langs nesevingene. Den lysner og dekker litt uten at det legger seg i linjer. For å ramme inn ansiktet på en naturlig måte så går jeg for en brynsgele. Chanel har akkurat relansert sin brynsgele og den har blitt en av mine favoritter. Den kan også påføres vippene for et sommerlig og naturlig resultat.

I sminkepungen min finner du også RMS Living Luminizer og Clarins Lip Perfector. Jeg har alltid med meg en silkemaske hvis jeg håper på å få litt søvn under flyturen. Den beskytter og bevarer fuktigheten rundt øyeområdet, og så er det større sjanse for at jeg får litt søvn under flyturen.

Nå er jeg klar for fire dager med sol, god mat og vin!

2 Comments

 1. Katrine
  July 27, 2017 / 4:57 pm

  Hei! Jeg har spm ang den cushion foundation. Bruker du noe under først? Eller kan du ta den rett på? Eller er det best med dagkrem først, deretter den? Takk!

 2. camilla
  July 27, 2017 / 7:38 pm

  Hei :-)
  Jeg sliter en del med fregner og pigmentflekker. Skulle gjerne testet ut noe som kunne fjernet fregnene som flekker seg over hverandre og de som blir litt større enn andre. Husker du engang fjernet pigmentflekker rundt leppene. Jeg lurte på om du har noen tips angående dette ? Mvh Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>