ON MY LIPS

6X5A0351fxl

6X5A0313fxl

6X5A0340fxl

6X5A0384fxl
En av de enkleste og fineste måtene til å oppdatere looken på i sommer er fargesterke lepper. Det er også en av sommerens store trender og kjempefint til en solkysset hud. Jeg elsker kombinasjonen av rødfargen og en matt tekstur. Jeg har på meg Scarlet Silhouette fra L’Oréal Paris og den skal bli med meg på tur til både Barcelona og Italia.

Nå er det bare to dager til vi reiser til Barcelona og jeg har klart å bli litt syk. Det er jo typisk! Nå skal jeg prøve å bli frisk i en fei så jeg er helt klar for en langhelg i Barcelona. Vi har allerede booket bord på noen restauranter men hvis du har noen gode Barcelona-tips blir jeg veldig glad for det!

5 Comments

 1. Leila
  July 26, 2017 / 10:16 am

  Hei! Hvor er toppen fra? :)

 2. Carian
  July 26, 2017 / 12:08 pm

  Wow, superduper gorgeous!! I also really like your hair color like this! <3
  Barcelona is such a vivid city! Get well soon and have a lovely trip!
  xx Carian

 3. Ingrid kb
  July 26, 2017 / 9:50 pm

  hvor er skinnjakken fra?

 4. Kristin
  July 27, 2017 / 12:00 pm

  Herregud, så nydelig du er! Må være det være det vakreste menneske på jord!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>