HELLO SUNSHINE

IMG_3298fxl

IMG_3289fxl

IMG_3354fxl

IMG_3280fxl

IMG_3269fxl

IMG_3409fxl

IMG_3412fxl

IMG_3380fxl
Nå har vi hatt noen fine sommerdager i Bergen og det har vært så deilig! Det var på tide med litt sol og sommertemperaturer. Jeg la ut en boomerang med denne kjolen og jeg fikk så mange spørsmål om den. Den er kjempefin, romantisk og norsk design. Jeg elsker de fine blondedetaljene. Kjolen min er fra FWSS og du finner den her. Sneakersene mine er fra Superga og de er favoritter nå på sommeren, du finner de her.

Nå skal jeg inn til byen og komme meg på Barry´s Bootcamp. Jeg kjøpte meg veldig mange klipp i fjor når jeg var helt hektet og så ble det ikke så mange timer på meg utover høsten. Jeg oppdaget nå at jeg har 14 klipp som går ut 15. august. Så da er det bare å hive seg rundt og komme i bootcamp modus igjen. Ha en fin fredag!

 

1 Comment

  1. Thea
    July 22, 2017 / 12:54 pm

    Hvor redigerer du bildene dine på insta og bloggen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>