THE BEST BEAUTY SALON IN BERGEN

IMG_3239fxl

Helt siden jeg flyttet hjem til Bergen så har jeg gått fast til skjønnhetssalongen Beauty London. Jeg går der for å jevnlig ta vippeløft, fikse bryn og vokse bikinilinjen. De er veldig flinke og salongen er kjempefin. Hos Beauty London så gjør de alt fra vippe-extensions til Green Peel og du kan alltid forvente førsteklasses behandling.

IMG_3228fxl

IMG_3242fxl

Nå har de lansert en egen app som gjør alt så mye enklere i forhold til booking og lojalitetsbonuser. Jeg synes alltid det er vanskelig å huske å ta med alle bonuskortene man har til de ulike stedene. Da er det mye lurere å ha de tilgjengelig på mobilen. Du kan få 10 % avslag på din neste time hos Beauty London ved å laste ned appen og dele den med vennene dine. Last ned appen her, trykk på “kampanjer” og så trykker du på delingsikonet til venstre.

Les mer om min favorittbehandling vippeløft her.

1 Comment

  1. Julie
    July 19, 2017 / 9:37 pm

    Hei Emilie! Du kunne ikke tenke deg å vise frem solbrillekolleksjonen din? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>