WRAP DRESS

IMG_9749fxl

IMG_9777fxl

IMG_9782fxl

IMG_9768fxl

IMG_9798fxl

IMG_9852fxlDenne hvite kjolen fra Isabel Marant Ètoile har blitt en av mine store favoritter. Den ble egentlig kjøpt i farten før et event med Dior i Stockholm. Jeg kom rett fra en uke i Italia uten en eneste ensfarget kjole i kofferten, og dresskoden var ensfarget helst hvitt.  Jeg liker egentlig å ta meg god tid før jeg kjøper noe dyrt men jeg er så glad for at jeg var i det litt spontane hjørnet.

Kjolen får så mange komplimenter og jeg synes snittet er veldig flatterende. Den er veldig pen og romantisk men det litt grove linstoffet gjør samtidig at kjolen kan brukes til både hverdags og fest. Jeg har sett litt på nettet og det ser ut til at den er helt utsolgt overalt, men det er noen veldig gode etterligninger der ute som også er mye billigere.

Storets har valgt å kopiere kjolen i både svart og gult, du finner de her. Maje har hatt noen kjoler som ligner veldig men som er i et litt tyngre viskose stoff, de er også kjempefine! Du finner en variant i rødt her og en med blomsterete mønster her.

getthelook

2 Comments

 1. July 11, 2017 / 9:54 pm

  Åå, den var heilt nydelig!! Du kledde den kjempegodt.
  Elsker veska di også, den fargen er så fin! :)

  • emilieto
   July 12, 2017 / 9:48 pm

   Tusen takk, Regine <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>