FLAWLESS SUMMER SKIN

IMG_2546fxl

Med litt farge i ansiktet så føler man seg mye freshere og trenger ikke like mye sminke på huden. Jeg går over til å bruke lettere produkter på sommeren og jeg har to favoritter som jeg vil tipse dere om. Lancôme Miracle Cushion og YSL Touche Éclat Cushion er i mine øyne helt perfekte nå på sommeren og når du ellers vil ha en lett dekke.

IMG_2350fxl

De kan enkelt være med i vesken og det er så lett å påføre den på farten. Perfekt etter en dag på stranden hvor man skal rett på lunsj eller middag og man trenger en liten oppfriskning. Siden foundationen oppbevares med en svamp så regnes ikke produktet med som flytende i sikkerhetskontrollen heller, og det er en ekstra bonus!

IMG_2540fxl

På sommeren kan man også oppleve at sminken sklir mer utover i løpet av dagen og da er det veldig greit med en enkel touch up. Jeg er også veldig glad i å ta med en cushion foundation i partyvesken, da har man et stort speil og slipper å få sminke på fingrene. Jeg synes den fint kan erstatte concealeren i vesken.

IMG_2360fxl

IMG_2525fxl

Jeg har lenge vært glad i Touche Éclat foundation fra YSL og cushion-varianten er litt lettere enn den orginale varianten. Den dekker mindre men gir masse glød og føles mer fuktig. Jeg synes det er så fint at den jevner ut hudtonen men du kan se fregnene igjennom. I Touche Éclat har jeg brukt både B50 og BD40.

Lancôme sin Miracle Cushion synes jeg virker enda lettere enn YSL og er perfekt for deg som vil ha huden så naturlig som mulig. Lancôme Miracle Cushion bruker jeg 04 Beige Miel.

2 Comments

  1. July 16, 2017 / 2:10 am

    Hei, hvor er denne kjolen ifra? Helt nydelig.
    Veronica <3

  2. July 16, 2017 / 8:29 pm

    Så vakker <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>