METALLIC SANDALS

IMG_1455fxl
Jeg har fått en del spørsmål om disse sandalene etter at jeg hadde de på meg til denne kjolen. De er fra True Decadence og jeg bestilte de fra Asos. Jeg har vært så glad i metalliske sandaler i det siste, det passer til så mye og er flatterende til beina. Skoene over er dessverre utsolgt, men de har noen få igjen i sølv her. Jeg har funnet noen fine alternativer under.

getthelook

 

2 Comments

 1. July 6, 2017 / 8:06 pm

  Nydelig, både du, kjolen og sandalene <3
  Kjempefint design forresten!

  • emilieto
   July 7, 2017 / 12:41 pm

   Tusen takk, Regine <3 Veldig hyggelig å høre at du likte designet! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>