STYLE CHAMELEON

IMG_9906fxl IMG_9928fxl
IMG_9971fxl IMG_9945fxl
IMG_9981fxl IMG_9993fxl
Jeg er sikkert ikke den eneste som føler seg litt schizofren når det gjelder klesstilen. Spesielt når sesongene er så ulike! Om sommeren trekkes jeg mer mot romantiske plagg som denne tunikaen som jeg har på meg. Jeg elsker broderinger, små perledetaljer og feminine snitt. Uavhengig om det er i motebildet eller ikke. Det er gøy å variere litt og jeg synes ikke det er så viktig å strebe etter å ha en bestemt stil. Mitt mantra er å kle seg etter kroppen og humøret.

Beltet mitt kjøpte jeg på Capri i fjor og jeg har faktisk ikke brukt det før nå. Det er også et godt eksempel på ting som jeg trekkes mot om sommeren men som jeg ikke nødvendigvis liker å bruke resten av året. Kjolen min er fra Mango og du finner den her. I dag skal jeg på The Weeknd og det gleder jeg meg veldig til. Akkurat nå er det skyfri himmel så det lover bra.

2 Comments

 1. karina
  July 5, 2017 / 7:10 am

  Elsker virkelig den nye hårfargen din. Tror jeg skal prøve den selv i helgen!

  Kunne du lagt ett innleggom hvilken sminke du har på deg her? Ser så naturlig ut, akkurat slik jeg selv ønsker min sminke skal se ut :)

  • emilieto
   July 5, 2017 / 9:01 pm

   Hei Karina! Tusen takk <3 Jeg ble veldig fornøyd selv. Jeg kan godt lage et innlegg om hvilken sminke jeg har på her, men det ser nok mer naturlig på bilder enn hva det gjør i virkeligheten. Jeg bruker ofte mer sminke når jeg skal ta bilder, fordi det nettopp forsvinner en del gjennom kamera :) Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>