FUKTIGHETSGIVENDE HUDPLEIE PÅ BUDSJETT

Ambassadør for L’Oréal Paris
IMG_1743fxl

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får glød til huden. Jeg bruker sminke som foundation og higlighter til å gi huden ekstra glød, men det aller viktigste er at huden min har nok fuktighet. Jeg har tidligere bruk ansiktsolje morgen og kveld, men jeg oppdaget at det gjorde noen ganger at sminken min kunne skli litt ut utover dagen. Nå holder jeg meg til olje om natten og produkter som er litt lettere til dagtid. Det som jeg synes er så spennende med skjønnhetsbransjen er at det hele tiden utvikles nye og bedre produkter. Det finnes produkter som kan gi huden min masse fuktighet uten at de inneholder oljer.

Uten navn-1FX

Asia er en trendsetter når det kommer til skjønnhet og de er stor inspirasjon for utvikling av nye produkter. En av de store hudpleietrendene er at huden skal se sunn, fuktig og plump ut uten å være fet. Mange av de fuktighetsgivende hudpleieproduktene har derfor en lettere geletekstur som inneholder mye vann og trekker raskt inn i huden. Det synes jeg er helt perfekt til å bruke til dagtid. Jeg har også inntrykk av at mange med kombinert hud trenger fuktighet men bør holde seg unna tunge og fete produkter.

IMG_1653fxl

IMG_1751fxl


Uten navn-1FX2
Det er noen ingredienser som er spesielt gode å ha i hudpleieprodukter og Aloe Vera er en av dem. Aloe Vera gel fra aloe vera planten reparerer, beroliger og fukter huden. Den har en særlig god egenskap til å trekke dypt ned i huden og holde på fuktigheten. Aloe Vera er også veldig god å ha til å lindre solbrenthet. Jeg prøver alt jeg kan for å unngå å bli brent men det er fort gjort i starten av sommeren når man ikke er helt vant til så mye sol på huden.

Jeg vet at jeg anbefaler mange dyre hudpleieprodukter, men her kommer en budsjettfavoritt! Hydra Genius Aloe Water er en nylansering fra L’Oréal Paris og som navnet tilsier så inneholder den aloe vera-ekstrakt. Dagkremen gir masse fuktighet til huden og den har en fantastisk gelekonsistens som trekker raskt inn i huden. Jeg synes den lette teksturen er helt fantastisk og den gir huden min masse fuktighet.

IMG_1680fxl

Uten navn-1FX3
Den inneholder også hyaluronsyre som også har en unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår, og selv om noe av det brytes ned og reproduseres daglig så avtar mengden med alderen. Det medfører at huden blir tørrere og mister volum, så det er veldig gunstig å påføre dette på huden gjennom hudpleieprodukter. Hyaluronsyre har en egen evne til å låse fuktigheten i huden og holde på den, den kan holde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann! Det er en av grunnene til at huden føles fastere og mer plump ut når man bruker hudpleie med hyaluronsyre.

IMG_1703fxl

Uten navn-1FX4Jeg ble tipset om å oppbevare Hydra Genius i kjøleskapet og holy moly det fungerte. Da jeg kom til München søndag kveld så var det nesten 30 grader og hotellrommet mitt var uten aircondition. Etter all reisingen og bryllup med alt det som hører til dagen før så føltes ansiktet mitt tørt og litt pløsete. Jeg la dagkremen i mini-kjøleskapet over natten og morgenen etter så påførte jeg den kalde gelekremen i ansiktet og på halsen. Det føltes som om huden min strammet seg litt opp og ble gjennomfuktet. Da følte jeg meg litt mer klar til å stå foran kameraet.

Når jeg skal til varmere strøk i sommer så skal jeg ha med meg denne og passe på å legge den i kjøleskapet. Det må jo være perfekt for å lindre en hud som har vært i solen hele dagen.

2 Comments

  1. Stine
    June 27, 2017 / 7:17 pm

    Er det slik at man bruker denne først, så primer og foundation? 🍀

  2. Iselin
    June 28, 2017 / 1:54 pm

    Hei :) Kan du anbefale en god primer som ikke tetter igjen porer? Jeg har normal/tør hud. Takk på forhånd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>