BRYLLUPSANTREKKET

IMG_1602fxlIMG_1590fxl IMG_1594fxl IMG_1610fxl IMG_1615fxl

For en dag det var i går! Jeg tror det må ha vært den fineste sommerdagen så langt og bryllupet var helt fantastisk. Sandefjord er et flott sted! Jeg synes brudeparet hadde planlagt en veldig fin dag, og jeg holdt ut nesten til siste slutt. Jeg fikk filmet litt når jeg sminket bruden så det vil komme en video med tips til brudesminke om ikke så veldig lenge.

Nå har jeg akkurat kommet frem til hotellet i München og i morgen er det shoot med Anita. Denne gangen er vi en time utenfor byen så det er veldig landlig og fint. Nå skal jeg ta meg en liten løpetur for å svette ut litt av gårsdagens festligheter, så føler jeg meg litt mer klar for å posere i undertøyet i morgen tidlig.

Jeg hadde på meg en kjole fra Sandro, sko fra Zara og øredobber fra Lily & Rose.

 

 

2 Comments

 1. June 27, 2017 / 6:59 pm

  Vakre du,
  og heilt nydelig kjole!!! <3

 2. Mer-
  December 6, 2017 / 7:10 pm

  Veldig fin kjole du. 🙂
  Detter fint å se noen over 25 år skrive om sånt også så slipper man for mye fjortis. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>