ON THE ROAD

IMG_0832fxl IMG_0844fxl IMG_0871fxl IMG_0876fxl IMG_0878fxl

Da har jeg akkurat landet i Oslo, og nå skal jeg være på reisefot i en uke. Først ut er to dager i Oslo med litt jobb og så drar jeg til Sandefjord lørdag morgen. Der skal jeg sminke en venninne som gifter seg og det blir veldig spennende. Jeg skal prøve mitt aller beste for å få filmet litt underveis og lage en liten video med tips til brudesminke. Det kan jo fort bli hektisk så vi får se hva jeg får til.

På søndag så går turen videre til München og der har jeg en shoot med Anita på mandag. Så reiser jeg videre til Stockholm hvor jeg har en innspilling med L’Oréal Paris. Det er masse spennende som skjer! Selv om det blir mye reising så skal jeg prøve å være flink til å oppdatere dere underveis. Kanskje til og med filme litt til en vlog.

Jeg har på meg en lintopp fra Italia (husker ikke merket), skinnbukser fra Ricco Vero, sandaler fra Capri og veske fra Chloé.

english2

 

I have just landed in Oslo, and now I will be traveling for a week. I am spending the first two days in Oslo with some work and then I am going to Sandefjord Saturday morning. A friend of mine is getting married and I will do her hair and makeup.. I will try my very best to film a litte along the way and make a small video with tips to do your own bridal makeup. It will probably be hectic so we’ll see what happens.

On Sunday I am flying to Munich for a shoot with Anita on Monday. Then I am traveling to Stockholm where we will be filming something exciting with L’Oréal Paris. There is a lot of exciting things happening! Although there will be a lot of traveling, I will try to update you along the way. Maybe even film some clips for a blog.

I am wearing a linen top from Italy (remember not checked), Ricco Vero leather trousers, Capri sandals and Chloé handbag.

 

 

3 Comments

 1. Oda
  June 22, 2017 / 9:02 pm

  Nydelig antrekk! Hvor er det lekre skjerfet fra? <3

 2. Anne
  July 28, 2017 / 11:34 pm

  Hei :-)

  Hvilket merke er den nydelige toppen ifra?

  Takk :-)

  • emilieto
   August 6, 2017 / 12:12 am

   Hei Anne! Den kjøpte jeg i Napoli fra et lite Italiensk merke. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>