PUT A BOW ON IT

IMG_0810fxl

Nå som sommeren er her så føler jeg for å være litt mer leken med håret. Et fint silkeskjerf er en enkel måte å pynte opp hårtoppen. Det er også fint at det tilfører litt farge og mønster til antrekket. Jeg har bare satt opp håret i en enkel topp og så surret jeg skjerfet rundt til det var bare litt igjen av endene. Veldig enkelt og perfekt for en dårlig hårdag!

IMG_0797fxl

Jeg fant dette fine silkeskjerfet på salg på Illum, der hadde de veldig mange fine varianter! Jeg har også lurt på om jeg skal investere i et lite skjerf fra Gucci. Jeg elsker printene som de har og det er noe tidløst over de lekre silkeskjerfene.

gucciskjerf

getthelook

5 Comments

 1. Eliin
  June 21, 2017 / 7:49 am

  Du er så vakker <3 hva har du brukt på leppene på disse bildene? #inloove

  • emilieto
   June 21, 2017 / 7:55 am

   Hei Eliin! Tusen takk, så snill du er<3 Her har jeg brukt Victoria Beckham x Estee lauder sin lipgloss i Spice. Den er så fin! Klem

 2. Sofie
  June 21, 2017 / 1:42 pm

  Hei Emilie. Du har så vakker hud :) Hva slags foundation bruker du på huden din om sommeren? Jeg bruker Armani Luminous silk nå, men tenker å bytte til en som dekker litt mindre om sommeren. Samtidig som den skal gi glød og ha litt dekkevne.
  Har du noen tips?:) Håper på svar!

  • emilieto
   June 22, 2017 / 3:54 pm

   Hei Sofie! Jeg er veldig glad i Luminous Silk jeg også 😊 Når jeg vil ha noe litt lettere så går jeg ofte for Charlotte Tillbury sin light Wonder eller Lancome sin Cushion foundation. Klem

 3. Janne
  June 23, 2017 / 10:40 am

  Hei Emilie :) Jeg tror jeg har dehydrert hud, siden jeg har ett par tørrhetslinjer i pannen, i tillegg til at huden føles litt stram etter rens. Dette gjør at foundation ikke sitter så pent på, og blir litt “flekkete” utover dagen. Jeg får også kviser dersom ansiktskremer er for fete. Har du noen anbefalinger til ansiktskremer og/eller foundation for min hudtype?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>