VIDEO: MINE KVELDSRUTINER

Innlegget er skrevet i samarbeid med Forever LivingJeg har laget en liten video med mine kveldsrutiner. Som dere vet så tester jeg ut mange ulike produkter hver måned og de implementerer jeg i den daglige hudpleierutinen min. Selv om produktene varierer så består alltid rutinen min av en sminkefjerner, rens, serum/olje, øyekrem og dag/natt-krem.

I det siste har jeg testet Forever sitt nye hudpleiesett Infinite. Dere kjenner kanskje til Forever sine Aloe Vera produkter fra før, de har alt fra kosttilskudd til hudpleieprodukter. Jeg elsker deres klassiske Aloe Vera gele til kroppen. Den er perfekt til å lindre solbrent hud.

IMG_0654fxl

Forever Living Products er faktisk verdens største Aloe vera-produsent, og har sterkt fokus på kvalitet og bærekraftig jordbruk. Aloe Vera blir mye brukt i hudpleie på grunn av sine reparerende egenskaper. Planteekstrakten inneholder aktive aminosyrer, vitaminer og antioksidanter som har en kjempefin effekt på huden.

Infinite-serien inneholder Aloe Vera men også mange andre effektive ingredienser som skal pleie og forebygge tidlig aldring. Jeg synes det er et stort pluss at produktene kommer i veldig hygieniske forpakninger og er helt fri for parfyme, silikon, sulfater og parabener. Serien består av en mild rens, serum, nattkrem og et kollagen-kosttilskudd. Du finner Infinite-settet her. Du kan følge Forever Living på Instagram og Facebook.

Jeg håper dere liker videoen!

produkter

Sminkefjerner
Lancôme Bi-Facil Visage


Rens
Infinite Hydrating Cleanser


Rensebørste
Clarisonic Mia Fit Cleansing


Serum
Infinite Firming Serum


Øyekrem
Estée Lauder Supreme Cell Power Eye


Nattkrem
Infinite Restoring Crème


Øyenbryn
Pukka Castor Oil

Vipper
Nouveau Lash & Brow Serum

Leppepomade
Oribe Lip Balm

24 Comments

 1. Kristin
  June 17, 2017 / 10:49 am

  Trodde du brukte sensai? Har du en annen rens du anbefaler? Forever living sin var jo i sett og kjempedyr…

  • emilieto
   June 17, 2017 / 1:37 pm

   Hei Kristin! Som jeg nevner i videoen og i teksten under så tester jeg ut mye forskjellig. Sensai har flere forskjellige typer rens, alt fra milde varianter til mer eksfolierende. Det kommer helt an på hva du er ute etter :) Som du sier så kan denne fra Infinite bare kjøpes i et sett og er fin for de som ønsker å kjøpe hele serien. Er du kun ute etter et renseprodukt vil jeg absolutt anbefale deg å se på Sensai sitt utvalg :) Klem Emilie

   • Anonymous
    June 21, 2017 / 8:59 pm

    Den kan kjøpes separat

  • emilieto
   June 18, 2017 / 12:49 pm

   Hei Torun! Så hyggelig å høre :)

 2. Malin Johnsen
  June 18, 2017 / 1:12 pm

  Har brukt Infinite i 2 mnd nå, og det er så verdt prisen 😊 helt ærlig aldri prøvd bedre hudpleie❤️

 3. Annicken H. Grindheim
  June 18, 2017 / 7:30 pm

  Helt enig med deg 😊 Merket stor forskjell på huden min etter bare en ukes bruk, og er blitt en del av min faste rutine nå, dag og kveld 🤗😍

 4. Pernille
  June 18, 2017 / 11:13 pm

  Jeg bruker også Infinite serien, og den er absolutt verdt alle pengene. På halvannen måned har huden i ansiktet blitt strammere, samtidig har hudtonen min blitt jevnere 😍

 5. Helen Naterstad
  June 19, 2017 / 12:12 am

  Hei🤗
  Infinite er min favoritt 🤗
  Merker så stor forskjellig etter 2 mnd bruk😍Huden er liksom blitt glattere/jevnere og “sinnarynken “er blitt mindre😎

 6. Jeaneth
  June 19, 2017 / 12:29 am

  infinite er gull! Resultatene kommer fort😍

 7. Aina
  June 19, 2017 / 8:48 am

  infinite er fantastisk!

 8. June 19, 2017 / 10:10 am

  Jeg er også kjempefornøyd med Infinite, jeg synes huden har blitt jevnere både i tekstur og tone, jeg føler jeg kan bruke mye mindre sminke. Spennende produkter! Også liker jeg jo veldig godt beholderne, de er så hygieniske og praktiske!

 9. Kristin
  June 19, 2017 / 10:16 am

  Jeg har ikke hatt interesse for hudpleie, inntil for noen år siden da huden min ble gradvis mer kvisete, nuppete og tørr. Jeg prøvde alt, både fra butikk og apotek. Ingen ting hjalp. Fantastisk glad for at jeg kom over Forever Living sine produkter for halvannet år siden. Har virkelig fått tilbake fuktigheten i huden ved hjelp av disse produktene. Jeg tilfører også fuktighet innenfra ved å drikke aloe vera hver dag. Begynte med Infinite for to måneder siden. Wow altså! Jeg føler meg så fresh. Og folk tar daglig feil av hvor gammel jeg er. Haha. Kan leve godt med det 😄
  Kristin

 10. Eva
  June 19, 2017 / 8:44 pm

  Infinite er en del av min både kvelds og morgen rutine, bare elsker den, har brukt den i ca en mnd, huden har fått mere glød, har også blitt mer smidig ❤

 11. Birgit
  June 20, 2017 / 1:02 am

  Jeg har fått en helt annen glød i huden, og dine fine linjene er så mye mindre synlige! 46 år og ser at huden min trenger mer enn bare vanlig hudpleie nå, så synes kosttilskuddet er et nytt og spennende konsept!

 12. Heidi Magnesfatter
  June 23, 2017 / 12:28 am

  Fordi eg fortjener det.
  Det va luksus å få levert ut og testa i Dubai.

  Eg bruker kun dette nå – rett å slett magisk for huden min

 13. Silje Marie Straume
  June 23, 2017 / 10:11 pm

  Jeg har brukt Infinite i snart 2 måneder nå og huden har aldri vært så fin! Utrolig imponert og meget fornøyd <3 Verdt hver krone. Kvalitet og luksus i ett og samme sett. Smart med Anti-aging i ung alder også, for å forebygge.

  Flott video, Emilie :-)

 14. Jeanette
  June 25, 2017 / 11:38 am

  Har brukt Infinite settet i snart 2.5 mnd :) Beste ansikts serie ever! Gir huden fukt og gløden tilbake. Unik serie 🌟🌟

 15. Marianne
  June 26, 2017 / 10:39 pm

  Men hvor får man egentlig kjøpt denne serien? Det finner jeg ikke ut av :-/

  • Rikke
   July 3, 2017 / 4:07 pm

   Det er kun gjennom forhandlere at man kan kjøpe denne! Jeg er forhandler og har denne på lager, så bare å si fra om du trenger hudpleien. Jeg bor i krsand, men kan fint sende i posten <3

   • Anonymous
    September 24, 2017 / 7:11 pm

    Hei!
    Hva ligger de på i pros?

 16. July 3, 2017 / 6:13 pm

  infinite by Forever er den skønneste hudplejeserie, jeg nogensinde har prøvet. Den er også på kort tid blevet meget populær i Danmark.

 17. Kristin
  August 24, 2017 / 10:47 pm

  Og de som har kommentert er i flertall forhandlere ser jeg… Da er det ikke så rart at det ikke er noe negativt å lese. Jeg er også forhandler, men sluker ikke alt.. Dessverre har jeg ikke fått testa serien fordi jeg ikke har råd til det:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>