Innlegget er skrevet i samarbeid med Forever LivingJeg har laget en liten video med mine kveldsrutiner. Som dere vet så tester jeg ut mange ulike produkter hver måned og de implementerer jeg i den daglige hudpleierutinen min. Selv om produktene varierer så består alltid rutinen min av en sminkefjerner, rens, serum/olje, øyekrem og dag/natt-krem.

I det siste har jeg testet Forever sitt nye hudpleiesett Infinite. Dere kjenner kanskje til Forever sine Aloe Vera produkter fra før, de har alt fra kosttilskudd til hudpleieprodukter. Jeg elsker deres klassiske Aloe Vera gele til kroppen. Den er perfekt til å lindre solbrent hud.

IMG_0654fxl

Forever Living Products er faktisk verdens største Aloe vera-produsent, og har sterkt fokus på kvalitet og bærekraftig jordbruk. Aloe Vera blir mye brukt i hudpleie på grunn av sine reparerende egenskaper. Planteekstrakten inneholder aktive aminosyrer, vitaminer og antioksidanter som har en kjempefin effekt på huden.

Infinite-serien inneholder Aloe Vera men også mange andre effektive ingredienser som skal pleie og forebygge tidlig aldring. Jeg synes det er et stort pluss at produktene kommer i veldig hygieniske forpakninger og er helt fri for parfyme, silikon, sulfater og parabener. Serien består av en mild rens, serum, nattkrem og et kollagen-kosttilskudd. Du finner Infinite-settet her. Du kan følge Forever Living på Instagram og Facebook.

Jeg håper dere liker videoen!

produkter

Sminkefjerner
Lancôme Bi-Facil Visage


Rens
Infinite Hydrating Cleanser


Rensebørste
Clarisonic Mia Fit Cleansing


Serum
Infinite Firming Serum


Øyekrem
Estée Lauder Supreme Cell Power Eye


Nattkrem
Infinite Restoring Crème


Øyenbryn
Pukka Castor Oil

Vipper
Nouveau Lash & Brow Serum

Leppepomade
Oribe Lip Balm