POP OF RED

IMG_0453-2fxl IMG_0489-2fxl

IMG_0551fxl IMG_0508fxl IMG_0540fxl IMG_0544fxl
Jeg var innom Maje da jeg var i Oslo og fant dette nydelige skjørtet. Jeg er veldig glad i rødt og synes fasongen var helt perfekt. Selv om det var 12 grader og regn i luften så måtte det få luftet seg i dag. Sånn er det å bo på Vestlandet. Selv om det er et kort skjørt så er det litt lengre bak og det er veldig greit. Da kan man faktisk bøye seg ned uten å være redd for å vise for mye.

Mokkasinene kjøpte jeg på Capri og de er veldig gode å gå med. Jeg falt først for den fine fargen og da jeg prøvde de var jeg solgt. De tror jeg kommer til å bli mye brukt i sommer. Linskjorten min er fra Zara, skinnjakken er også fra Zara og solbrillene er fra Bottega Veneta.

Nå skal jeg ta meg en tur på trening. Ha en fin kveld videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>