VAKRE ØREDOBBER TIL BRYLLUPSFESTEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med Wesselton
IMG_0309fxl

Jeg bruker ørepynt i perioder og holder meg ofte til et par i hverdagen helt til jeg blir lei. Til fest derimot, da elsker jeg å pynte meg litt ekstra. Nå som vi går inn i bryllupssesongen er det så gøy å finne antrekk med tilbehør. Jeg skal i to bryllup denne sommeren og holder fremdeles på å lete etter kjole, men smykkene er i boks. Det skal ikke så mye mer til enn et par vakre øredøbber for å løfte hele antrekket. Wesselton har fått inn det svenske smykkemerket Lily and Rose og der fant jeg så mye fint!

IMG_0421fxl

Inspirasjonen til merket Lily and Rose er hentet fra en av mine favoritt-serier Sex and the City. Designeren valgte å gi merket navnet til Charlotte sine døtre om en hyllest til serien. Lily and Rose har et tidløst og vakkert preg og alle smykkene inneholder glitrende Swarovski-krystaller. Jeg tror det er øredobber som faller i smak hos de aller fleste og passer perfekt til høytidelige markeringer som bryllup.

IMG_0397fxl

Wesselton har en egen brudeavdeling som består av forlovelsesringer, gifteringer, smykker og tilbehør til både bruder og bryllupsgjester. Jeg anbefaler å ta turen innom hvis du har planer om å gifte deg eller om du skal i bryllup i sommer og trenger tilbehør til kjolen. I hele juni tilbyr Wesselton – 20 % på alle gifteringer og – 25 % på alle enstens diamanter! Du finner de på Vestkanten Storsenter i Bergen.


KONK

 

Jeg gir bort to par ørepynt fra Lily and Rose til verdi av kr 1248. For å delta må du gå inn på Instagram og følge @wesselton.no og tag 3 venner i kommentarfeltet på bildet mitt her. Jeg trekker en heldig vinner fredag 16 juni kl. 10! Lykke til.

2 Comments

 1. Sofie
  June 13, 2017 / 11:34 am

  Hvor er den øverste blusen fra? Super fin :)

  • emilieto
   June 13, 2017 / 3:59 pm

   Hei! Det er en kjole fra Mango :) Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>