CUTE HAIRDO FOR SUMMER

Innlegget er skrevet i samarbeid med MoroccanoilIMG_0146fxL

Jeg var i Oslo forrige fredag for et event med Moroccanoil. Vi var på nydelige Nodee Sky og hadde besøk av Moroccanoils Globale Ambassadør Antonio Corral Calero. Jeg møtte Antonio tidligere i år da jeg hadde en shoot med Moroccanoil. Ikke bare er han en utrolig dyktig hårstylist men han har også en karisma uten like. Det var en kjempefin frokost hvor han fortalte litt om sin reise med Moroccanoil og deres produkter.

Moroccanoils medgründer, Carmen Tal, ble så fascinert av arganoiljen sin effekt på skadet hår da hun var på reise. Man kan vel si at hele merket har blitt bygget opp på arganoiljens fantastiske egenskaper og de har blitt kjent for sine pleiende produkter. Moroccanoil holder hele tiden på å utvikle nye produkter og de har i det siste kommet med flere stylingprodukter som gir flere muligheter. Antonio lagde en frisyre på meg under frokosten mens han snakket litt om trender for sommeren:
Uten navn-2fx

MOROCCANOIL

Han startet med å spraye hele håret mitt med tørrjsampoen til Moroccanoil. Så tok han to deler med hår og rufset de litt til med tuppering før han begynte å flette. Antonio laget en flette på hver side av skillen min og så rullet han de opp og festet de med noen hårspenner. Så gikk han over håret mitt med litt Texture Clay for å skape litt ekstra tekstur. Luggen min fikk også en sterkere sideskill. Jeg synes frisyren ble så søt! Den er morsom og romantisk på samme tid, og gir litt 90-talls vibber. Perfekt hvis man vil gjøre en litt annerledes flettefrisyre i sommer.

IMG_0151FXL

Jeg synes tørrsjampoen til Moroccanoil er så god! Den gjør jobben med å fjerne overflødige oljer så håret ser renere og friskere ut men gir det også litt pleie. De har kommet med tørrsjampo for mørkere og lysere hår. Ofte kan man bli litt grå i håret med en vanlig tørrsjampo hvis man er brunette, men det gjør man ikke med Dark Tones Dry Shampoo fra Moroccanoil. Den inneholder risstivelse for å fjerne overflødige oljer men inneholder også litt arganolje som pleier og bidrar til at resultatet ikke blir for matt. Den som er for Light Tones inneholder  subtile fiolette undertoner for å balansere ut kobbertoner i blondt hår og få frem det beste i lyst hår.

IMG_0179fx
Hvis du ikke har testet ut deres Dry Texture Spray så må du få gjort det. Den er kjempefin til å få tekstur til håret uten å skade det. Det er det jeg liker så godt med Moroccanoil, de har gode produkter som også pleier håret. Ellers er den lettere varianten av klassikeren Moroccanoil Treatment en stor favoritt. Det er en olje som kan brukes til alt fra balsamering til styling, håret blir silkemykt og ser sunnere ut.

4 Comments

 1. Kaia
  June 11, 2017 / 6:30 pm

  Sminken din var bare helt fantastisk her! Hva har du på huden??

  • emilieto
   June 11, 2017 / 7:19 pm

   Hei Kaia! Tusen takk <3 Jeg har bruk Traceless Foundation fra Tom Ford og Dior sitt Luminizer Serum som jeg hadde på bloggen her om dagen. Så gikk jeg også over med litt av solpudderet fra Tom Ford som jeg nevner i videoen :) Klem

   • Kaia
    June 11, 2017 / 10:23 pm

    Tusen takk for svar, vakre! Du er bare helt stunning <3

 2. Silje
  June 16, 2017 / 7:32 am

  Syntes du hadde nydelig sminke her! 😉 Lurte på hva du brukte, men ser det er blitt spurt om allerede! Men kan jeg spørre hva du har på leppene her? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>