WHITE ON WHITE

IMG_0110fxlIMG_0051fxl IMG_0101fxl IMG_0102fxl

Jeg er jo veldig glad i hvite plagg, det er ikke så praktisk men veldig lekkert! Skjørtet mitt er fra Mango og jeg elsker asymmetriske skjørt, det blir på en måte mer flatterende for beina. Du finner det her. Genseren er fra FWSS, så deilig og myk! Perfekt sommergenser til de kjølige dagene. Den finner du her. Sandalene er fra Capri og jeg kjøpte de på en liten skobutikk der eieren satt og lagde skoene mens vi var der. Jeg er så fornøyd med de! Han fortalte meg at han lagde denne modellen for 17 år siden og er fremdeles den mest populære. Det er veldig gøy.

Jeg beklager for litt dårlig oppdateringer de siste dagene, jeg var i Oslo og det ble noen travle dager. Det kommer masse gøy i løpet av helgen! I dag filmet jeg en ny månedens favoritt video, så den kommer veldig snart. Det skal komme mer skjønnhetsinnhold fremover og det håper jeg dere liker. Ha en kjempefin fredagskveld videre!

2 Comments

 1. Line
  June 10, 2017 / 12:33 am

  Heisann! ☺️

  Så på et tidligere innlegg at du hadde på deg en Levis jeans. Den var så fin 😻 Hvor kjøpte du den?

 2. Hanna
  June 10, 2017 / 7:31 am

  Hei! Kjempefint outfit! Hvor er vesken fra? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>