WHERE DID THE SUMMER GO

Bik Bok x bikini a day Bik Bok x bikini a day
Jeg synes den norske sommeren er litt for treig nå. Alt for lite sol og alt for mye regn. Håper på at det blir bedre de neste ukene. For noen uker siden var jeg på Nordnes Sjøbad med mamma og det gir masse gode minner. Jeg var her nesten hver dag i sommerhalvåret da jeg var liten. Bikinien min er fra Bik Bok sitt samarbeid med A Bikini A Day, og jeg synes den er så søt! Jeg har toppen i M og den passet kjempefint, du finner overdel her og truse her.

I morgen tidlig reiser jeg til Oslo for diverse møter og Årets Stylista. Ha en fin kveld!

1 Comment

  1. Celine
    June 8, 2017 / 6:39 pm

    Bildene dine er så sykt rene og fine å se på! Hvilket kamera og objektiv bruker du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>