3 TIPS TO TRAVEL LIGHT

Innlegget er skrevet i samarbeid med Eleni & Chris

IMG_0189fxl

Når man skal ut på reise så er det en blanding av glede og stress. En av de store stressfaktorene er å pakke, og det er noe jeg hele tiden jobber med å forbedre. Målet mitt er å kutte ut ting jeg ikke trenger og pakke smartere. Her er 3 tips til å pakke litt lettere i sommer:

1. Kutt ut det overflødige
Jeg har en tendens til å pakke med meg alle favorittsolbrillene, 5 par sko og 10 forskjellige leppestifter. Hvor mye ender man egentlig opp med å bruke? Av erfaring så er det som regel maks to par solbriller som blir brukt, to par sko og kanskje én leppestift. Pakk med det som du synes er fint med også det som er praktisk. Ikke gå for de solbrillene som sklir nedover nesen og sandalene som gir gnagsår, de kommer ikke til å bli brukt uansett hvor fine de er. Når det gjelder sminke så pakk med produkter med flere bruksområder, en leppestift som er like fin som blush eller et solpudder som også kan brukes som øyenskygge.

IMG_022fxl

2. Reisestørrelser
Neste gang du kjøper din favorittbodylotion eller sjampo, sjekk om de har den også i mindre reisestørrelser. Eleni & Chris har noen praktiske reisesett som består av en sjampo og balsam 75 ml. De er også perfekt å ha med i carry on kofferten for helgeturen. Jeg kommer til å ta med meg Keramin-serien i reisestørrelse på tur i sommer for å gi pleie til tørt og skadet strandhår. Du finner den her.

IMG_0193fxl
3. Pakk smart

Tenk lette plagg som kan brukes på flere måter. Jeg elsker søte sommerkjoler, da har du et helt antrekk i ett enkelt plagg! Det er også et stort pluss at du kan enkelt pynte det opp eller ned med tilbehøret. Pakk med få underdeler og ta heller med deg flere overdeler. Bluser og skjorter blir fortere skittent og kan enkelt fornye den samme jeansen. Og som en liten Instagrambonus så er det som regel overdelen som synes på feriebildene.

linje

Til slutt så vil jeg tilføye viktigheten av en god ansiktspray! Jeg har alltid en med meg i håndvesken og passer på å gi ansiktet fukt i løpet av en tørr flytur. Det er heller ingenting som er deiligere enn en frisk dusj i ansiktet etter en lang dag på stranden. Samtidig er det en viktig del av sminkerutinen min, jeg avslutter alltid sminken med et par runder med fuktspray. Alt legger seg penere og får en fin glød. Eleni & Chris sin SEA3oil Face Mist er akkurat passe størrelse til å ha med i vesken, du finner den her.


3 Comments

  1. Oda
    June 5, 2017 / 8:22 pm

    Hei! Takk for fine tips :) for en fin kjole, hvor er den fra??

  2. Yvonne
    June 7, 2017 / 8:43 am

    Takk for fine tips :) skal til London på weekendtur med kun håndbagasje og lurer litt på hvilke sminkeprodukter som må pakkes i gjennomsiktig pose å tas ut? For eks maskara? Og har du noen tips til hva jeg gjør med ansiktsrens og øyesminkefjerner? Må jeg bruke renseservietter for eks? Håper på svar enten fra deg eller andre med erfaring :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>